Zapraszam Jadzia1 /cz.1/
Nie zgadzam się !!!! Bo.......... jutro do stolicy jadę i muszę tam być o 10.30... więc kochanie wstaję o 4.30-5.00 a 5.15 wyjeżdzamyJadzia1 pisze: *lisko * przecież to jest już późno ja jestem już po śniadaniuJutro Cię zbudzę skoro świt o 6 rano
![]()
zgadzasz się
![]()

hahahaha chociaz raz w życiu wstanę wcześniej niż Jadzia :P

z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Witam serdecznie
Wstawać śpiochy

"Najlepszymi lekarzami na świecie są:Doktor dieta ,doktor spokój i doktor dobry humor"
Patrzcie jakie to dziwne pisząc tę sentencję dopiero pomyślałam ,że ja dziś ma wizytę u pana doktora o 18 .
Życzę Wszystkim miłego dnia ;:12
liski nie mogłam obudzić ,wstała jeszcze wcześniej niż ja .Mnie obudził kotek o 5 wstałam zobaczyć co się dzieje i co koniec po spaniu
Haniu na pewno sernik wyszedł pyszny ;:13

"Najlepszymi lekarzami na świecie są:Doktor dieta ,doktor spokój i doktor dobry humor"
Patrzcie jakie to dziwne pisząc tę sentencję dopiero pomyślałam ,że ja dziś ma wizytę u pana doktora o 18 .
Życzę Wszystkim miłego dnia ;:12
liski nie mogłam obudzić ,wstała jeszcze wcześniej niż ja .Mnie obudził kotek o 5 wstałam zobaczyć co się dzieje i co koniec po spaniu

Haniu na pewno sernik wyszedł pyszny ;:13
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Jadziu ja też już na nogach ciut póżniej wstałam od Bożeny 1542 bo o 5.50 kawcia odpita
Córcia nakarmiona i przewinięta leży obok mnie
a ja tu przeglądam i podziwiam te piękne róże po prostu bajka.Piesia masz super wyczochraj go za uszkiem.Będe tu zagląała może się czegoś naucze i może coś podpatrze i zastosuje u siebie .
Pozdrawiam cieplusio Tami.

Pozdrawiam cieplusio Tami.
"Ogródek raczkującej tamusi" - zapraszam.
Ta 5:30 to jest chyba magiczna godzina dla większej ilości osób, dla mnie też. Od kiedy wozimy dzieci do przedszkola to ta godzina u mnie obowiązuje. Dzisiaj, choć dzieci mają wakacje - organizm się przyzwyczaił. Teraz piję już kawkę i przyglądam się Waszym ogródkowym ( i nie tylko ) poczynaniom. Przesyłam wszystkim pyszną wirtualną kawkę
- raistand
- Od: 18 mar 2007, o 20:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Taaak... Jak w domu są małe dzieci, psy itp to rzadko kiedy można pospać do siódmejkaśka_ pisze:Ta 5:30 to jest chyba magiczna godzina dla większej ilości osób, dla mnie też. Od kiedy wozimy dzieci do przedszkola to ta godzina u mnie obowiązuje. Dzisiaj, choć dzieci mają wakacje - organizm się przyzwyczaił. Teraz piję już kawkę i przyglądam się Waszym ogródkowym ( i nie tylko ) poczynaniom. Przesyłam wszystkim pyszną wirtualną kawkę
8)
Oj jak patrzę na te wszystkie ranne ptaszki, to dzisiaj poszlałam, wstałam o 9.30, teraz zaprawiamy 5 kilo fasolki. Dziękuję Jadziu za boróweczki, przydadzą się nam witaminki. Pozdrowienia.
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
- Danio
- Od: 8 lis 2006, o 18:44
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja też wstaję o 5.30, a o 6.20 odjeżdżam autobus do pracy
Pozdrawiam Dorota

Pozdrawiam Dorota
Żyjesz tylko raz, ale jeśli żyjesz dobrze, to wystarczy /Joe E. Lewis/
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Ogród za borem
Ogród za borem cz. 2
Chwalić się kto wygrał
Ja dowiedziałam się dziś u pana doktora ,że prawie nie mam tarczycy
moje przeciw ciała zabijają tarczycę Diagnoza przewlekłe zapalenie tarczycy oraz, coś nowego co się nazywa Hashimoto nawet nie wiem czy dobrze napisałam
Leczenie,
zwiększona dawka eythyroxu
oraz co 3 mieś robienie badań i wizyta u pana doktora

Ja dowiedziałam się dziś u pana doktora ,że prawie nie mam tarczycy

zwiększona dawka eythyroxu
oraz co 3 mieś robienie badań i wizyta u pana doktora