Ogródek AGNESS
- Maska
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Re: Ogródek AGNESS
Agnieszko oczywiście żartuję masz tyle pięknych rozrośniętych roślin, że nie ma potrzeby wciskać nic więcej 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Geniu cieszę się bardzo kochana, że często do mnie zaglądasz, ja u Ciebie też jestem każdego dnia
Aniu dziękuję, bardzo się cieszę ,że podoba Ci się u mnie i serdecznie zapraszam
Maryniu dziękuję
Na rabatkach ciągle coś zmieniam.... przesadzam , rozsadzam, dosadzam
Nie mam miejsca na nowe rabaty, więc muszą mi wystarczyć jakieś przeróbki

Marysiu i to niestety nie jest łatwe, to rezygnowanie z czegokolwiek
....... tyle roślin podoba się, tyle by się chciało mieć, a tu nie ma gdzie wcisnąć ..... 

Aniu dziękuję, bardzo się cieszę ,że podoba Ci się u mnie i serdecznie zapraszam

Maryniu dziękuję

Marysiu i to niestety nie jest łatwe, to rezygnowanie z czegokolwiek

Piękna jest ta żurawkowa rabatka. Tawułki pięknie komponują się z żurawkami.
Jesienią przesadzę moje tawułki.
Jesienią przesadzę moje tawułki.
- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Tawułki w tym roku są w świetnej kondycji! Uwielbiają wilgoć. W dodatku przez Ciebie tak zaprezentowane, że trudno oczy oderwać 

- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
Tak...Tawułki mają dużo uroku osobistego
Dokupiłam wiosną kolejną odmianę.

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10

Bardzo się cieszę że w końcu udało nam się spotkać i mogłam Cię poznać osobiście.

W ogrodzie zaś pięknie kwitną liliowce (szczególnie te dwa pierwsze śliczne) i tawułki.
Pozdrawiam
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Moje tawułki też zdało by się już przesadzić, tym bardziej że w tym miejscu będą wykopy do kanalizacji, ale nie mam miejsca , coś będę musiała pogłówkować
i na pewno gdzieś miejsce się znajdzie , jak zawsze .

- klarysa
- Od: 11 mar 2011, o 17:29
Aga, z zaczarowanego ogrodu
Takie lubię najbardziej.
Przepiękne lilie, liliowce, pysznogłówki
iw jaskich kompozycjach
U ciebie wszystko wcześniej kwitnie. U nas dopiero się szykują.
Troszkę popadało i ogród odżył. Szkoda, że róże ucierpiały z nadmiaru słońca
Pozdrawiam

Takie lubię najbardziej.
Przepiękne lilie, liliowce, pysznogłówki

U ciebie wszystko wcześniej kwitnie. U nas dopiero się szykują.
Troszkę popadało i ogród odżył. Szkoda, że róże ucierpiały z nadmiaru słońca

Pozdrawiam

Justyna
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...
Za miedzą...i troszkę dalej.
Moje wątki W rozczochranym..., aktualna cz. 7 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 58&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Moje "wyczyny'...

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

Śliczne zakątki i te bujnie rozrośnięte rośliny, ja to bardzo

-
- Od: 30 kwie 2008, o 13:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Ślicznosci twułki, pięknie rozrośnięte pysznogłówki... Ach, cudnie 

- aage
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
Kochana jak zawsze napawam się widokiem twoich cudnych kolorowych zakątków. U Ciebie zdecydowanie cieplej niż u mnie- u mnie liliowce jeszcze w pąkach.
Córcia da radę zobaczysz....W-wa to wielki świat ale młodzi umią się odaleźć w takich dużych społecznościach.
Trzymam kciuki i wspieram
Córcia da radę zobaczysz....W-wa to wielki świat ale młodzi umią się odaleźć w takich dużych społecznościach.
Trzymam kciuki i wspieram

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Agus,tylko pozazdrościć córy z ambicjami i chęcia do nauki.Liliowce piękne,moje kupione w ubiegłym roku u p.Marka chyba wszystkie nie zakwitna.Pasuję juz zakupy internetowe.Wiosna człowiek szaleje spragniony po zimie kolorów,ale to sa wszystko pieniadze wyrzucone w błoto.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Aniu bardzo lubię to połączenie tawułek i żurawek
Gdy tawułki przekwitną i są zielonymi kępkami, to dzięki żurawkom wciąż jest kolorowo
Jacku dziękuję bardzo za miłe słowa
W tym roku większość kwiatów rośnie jak na drożdżach, osiągają ogromne rozmiary, są dorodne i ukwiecone......np jedna z moich języczek pomarańczowych jest prawdziwym kolosem
Izuniu ja niestety musiałam się pozbyć 2 odmian..... tak strasznie perz w nie wszedł i skręcił się korzonkami, że nieprawdopodobieństwem było to oddzielić, mimo wykopania kęp.... żałuję bardzo, bo były to bardzo ładne odmiany i w naprawdę dużych już kępach
Iwonko ja również bardzo się cieszę, do mnie jest niedaleko, więc może uda Ci się i mnie odwiedzić
Każdego dnia pojawiają się nowe lilijki i liliowce.... uwielbiam ten czas
Geniu jestem pewna, że jak zawsze uda Ci się gdzieś umieścić tawułki, masz to opanowane do perfekcji
Justynko dziękuje za cieplutkie sowa
Teraz pogoda jest świetna.....nie za gorąco, nie za zimno oby było tak jak najdłużej, bo niestety ostatnio same skrajności....albo leje bez przerwy, albo praży....
Majeczko dziękuję
Roślinki faktycznie porozrastały się, a w tym roku aura im sprzyja i są wyjątkowo bujne
Mariolu pysznogłówki bardzo, bardzo lubię.... marzy mi się jeszcze czerwona, ale niestety nie mam miejsca....... muszę pokombinować
Agulka dziękuję
Faktycznie kwiaty zakwitają na wyścigi....każdego dnia kwitnie coś nowego
Dziękuję Ci za słowa wsparcia dla Oli... mam nadzieję, że poradzi sobie w nowym miejscu, wszyscy bardzo to przeżywamy...
Małgosiu dziękuję
Tak to jest z zakupami przez internet...... najlepiej kupować to co się widzi na żywo.... ale nie zawsze jest to możliwe.... ja też wiele razy kupuję z neta i nie zawsze jestem do końca zadowolona.....

Jacku dziękuję bardzo za miłe słowa

Izuniu ja niestety musiałam się pozbyć 2 odmian..... tak strasznie perz w nie wszedł i skręcił się korzonkami, że nieprawdopodobieństwem było to oddzielić, mimo wykopania kęp.... żałuję bardzo, bo były to bardzo ładne odmiany i w naprawdę dużych już kępach

Iwonko ja również bardzo się cieszę, do mnie jest niedaleko, więc może uda Ci się i mnie odwiedzić

Każdego dnia pojawiają się nowe lilijki i liliowce.... uwielbiam ten czas

Geniu jestem pewna, że jak zawsze uda Ci się gdzieś umieścić tawułki, masz to opanowane do perfekcji

Justynko dziękuje za cieplutkie sowa

Teraz pogoda jest świetna.....nie za gorąco, nie za zimno oby było tak jak najdłużej, bo niestety ostatnio same skrajności....albo leje bez przerwy, albo praży....
Majeczko dziękuję

Roślinki faktycznie porozrastały się, a w tym roku aura im sprzyja i są wyjątkowo bujne

Mariolu pysznogłówki bardzo, bardzo lubię.... marzy mi się jeszcze czerwona, ale niestety nie mam miejsca....... muszę pokombinować

Agulka dziękuję

Faktycznie kwiaty zakwitają na wyścigi....każdego dnia kwitnie coś nowego

Dziękuję Ci za słowa wsparcia dla Oli... mam nadzieję, że poradzi sobie w nowym miejscu, wszyscy bardzo to przeżywamy...
Małgosiu dziękuję

Tak to jest z zakupami przez internet...... najlepiej kupować to co się widzi na żywo.... ale nie zawsze jest to możliwe.... ja też wiele razy kupuję z neta i nie zawsze jestem do końca zadowolona.....
- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
Agniesiu bardzo serdecznie dziękuję za obecność na spotkaniu i Twojej Córce Oli za przywiezienie.
Dziękuję za cudny prezent i roślinki.
Wspaniale tawułki Ci kwitną.

Dziękuję za cudny prezent i roślinki.

Wspaniale tawułki Ci kwitną.

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
Agnieszko, imponująca kolekcja liliowców i lilii
Piękne te wiśniowe odcienie...Tawułki cudnie uzupełniają rabaty ażurowym kwiatem, jest pięknie!
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam serdecznie