Lilie bardzo ładnie Ci się trzymają. Patat nieźle się rozrósł. Ale dalej chyba ma takie ciemne liście. Powojnik też ładnie kwitnie. Ja się u moich Josephinek nie doczekałam pąków .
Aniu Ty wiesz czym mnie przywabić ....lilie marzenie....ależ wielka cudna kępa ...... i ta na pierwszej fotce prześliczna.... czy wiesz co to za odmiana???..... zresztą wszystkie bajka
Aniu Z liliami jesteś do przodu, ja nie mogę się już doczekać moich. Moje pięciorniki (sadzone ze 2 lata temu) słabo kwitną, nie tak jak Twoje.. czyżby miały one potrzebę zarezerwowania kępki czasu na przystosowanie się?
Martuniu,spaceruj kiedy tylko chcesz.Lilie w tym roku ładnie kwitną.
Madziu,lilie znajdują się w pełnej fazie kwitnienia niektóre już przekwitły.Patat przystosował się do warunków zewnętrznych ładnie rośnie.Liście tylko te najmłodsze ma ciemniejsze.Powojniki mam trzy dorosłe egzemplarze reszta to siewki.
Agnieszko,większość moich lilii to azjatyckie.W tym roku dokupiłam cztery nowe i ta o którą pytasz to Bamako lub Lesotho nie jestem pewna.
Aniu,dzięki za wizytkę i miłe słowa.
Ewuniu,cieszę się że podobają ci się moje lilie.
Iwonko,patat ma zielone liście tylko te najmłodsze są ciemniejsze.
Olu,większość moich lilii jest w pełni kwitnienia,niektóre już przekwitły są i takie które jeszcze nie zakwitły.Co do pięciorników to może potrzebują trochę czasu aby się rozrosnąć aby później odwdzięczyć się obfitym i długim okresem kwitnienia co roku.
Witaj Sylwio,cieszy mnie że podobają ci się moje lilie.Ta duża kępa z liliami azjatyckimi ma już kilka lat i te lilie zakwitają w pierwszej kolejności.
Witaj Aniu Jestem w szoku. Twoja juka jest wspaniała no i taka wielka! Faktycznie przerosła Cię i to dosłownie Twoje marzenia o jej wielkości pewnie też hehe. W tym roku jak byłam w szkółce nawet myślałam żeby kupić sobie jukę ale widziałam że takie jakieś marne są. A tu proszę.. Twój okaz świadczy że może jednak warto?