Znowu musze Was przeprosić?. jak jestem na działeczce, to ciągle coś nowego się dzieje ?
Muszę się przyznać, że ciągnie mnie bardzo do ogrodu?..
Ewciu-rozalko kochana jesteś ?
Dorotka ? Keetee już dmucham na słoneczko ?. powinno szybciutko dojść ?. i ogrzać różyczki.
Wysokie drzewa dają dużo cienia?. o tym trzeba pamiętać jak się sadzi róże.
Alexia?.. co za wiosna i lato?.. buuuu , przykro czytać, że masz tylko 10 C ciepełka i jeszcze te deszcze.
Zdjęcia już wstawiam?? dalszy ciąg tych robionych raniutko.
Na deser będą nowe różyczki?. już się lekko rozchylają?.. może w dzisiejszym słoneczku całkiem się otworzą.
Padało wczoraj. 20 minut Teraz się śmieję, ale raczej rozpacz mnie ogarnia, bo to wciąż za mało. Prawda, że kwiaty róż będą trzymać się dłużej, ale korzenie powinny dostać trochę wilgoci, żeby mogły rosnąć.
Ania ? Annes Poesie polecałam już w ubiegłym roku
Aniu ? Sweety Avalon wygolony ?. ale będzie
Ewciu nie ma się z czego śmiać?. bierz się za podlewanie.
Na miły początek dnia moje cukiereczki, na których kwity czekam.
Chyba najbardziej podobają mi się kwiaty w półrozkwicie Zaskoczył mnie John Hopper, bo pojawiła się w środku idealnie okrągła kulka, z której dopiero rozwinęły się płatki.
Majeczko kochana z tych zdjęć nie widać, że u Ciebie deszcz narobił poważnych strat. Wszystkie fotki az kipią kolorem. Podoba mi się Boticelli - musze się jej przyjrzeć...
A Shropshire Lad -myślałam ,że to moje zdjęcia z W.Morrisem-identycznie łebki oparte na takiej samej podporze.
Julitah-idę o niej poczytać-piękny kolor,kwiat a pączuś cukiereczek,druga Mythos-też mi bliżej nie znana.
Ch.Darwina mam od wiosny-maleńki krzaczek tak jak i St.Swithuna.Pokaże się w przyszłym sezonie.
Czy Darwin stoi samoistnie bez podpory?
Majeczko, zrobiłam jak trzeba ! Nawiozłam i efekt widać od razu, nowe pąki i nowe przyrosty. Nie można być tak zachłannym i wciepnąć wszystkiego na jedną rabatę! Szukam miejsca dla serduszki /bo nie chcę się jej pozbyć/ na wiosnę jest przepiękna. Ta róża Wideve jest podobna do Queen of Sweeden, przynajmniej tak mi się wydaje I jest piękna.
Czy pomożesz w identyfikacji mojego zeszłorocznego nabytku....? Możesz ją potem wywalić....
Pozdrawiam Kasia
Majeczko aż można pozazdrościć tego słoneczka , u nas ciągle zimno i deszczowo choć pod wieczór się rozpogodziło ale na termometrze tylko 11st. i gdzie to lato
Ślicznie kwitną i rozkwitają i jak to już ktoś napisał wcale nie widać że długo były deszcze, takie pełne rabatki.