sweety Aniu tak masz rację hoyki same się chwalą swoimi kwiatami, oczarowały mnie zdjęcia jakie pokazują tu dziewczyny i wsiąkłam

a tłustoszek - żarłok to stara się i to nawet bardzo
Blueberry Natalio on nie jest duży rośnie w doniczce 9 cm, listki ma około 6 cm, u mnie w jednej doniczce jest już 4 czy 5 rozetek
elcia1974 Elu

a ja już zdążyłam je od chwaściorów wyzwać

bo się tak rozrastają, szkoda tylko, że tak krótko kwitną.... zapachem rekompensują wszystko
magda41 Madziu dziękuję bardzo, u mnie to przez tydzień zabawa z zielonymi w doniczkach a w weekendy z zielonymi na polu

, bo działkę mamy 60 km od domu i ciągle czasu jakby za mało zwłaszcza na działce trudno wszystko ogarnąć
e_w_u Ewuniu ja to nawet się cieszę, że te goździki to raczej nie są duże bo u mnie na działce to straszne wygwizdowie jest i gdyby one były większe to wiatry mogły by je połamać.
Z braku miejsca na parapetach unikam już wypadów do takich sklepów, bo "sercumił" i tak już patrzy ze strachem w oczach jak mi jakąś przesyłkę listonosz przynosi. Tym bardziej, że ostatnio poprosiłam go zakup osłonek pokazałam najpierw oczywiście jakich i gdy padło pytanie ile, a ja bez zająknięcia palnęłam 50 to aż mu się nogi ugięły
Z tłustosza bardzo zadowolona jestem bo żarłok z niego co mnie bardzo cieszy.
ellcia Elu miło mi , że Ci się podobają. Goździki na pewno się przyjmą, to są raczej bezproblemowe kwiatki, które bardzo chętnie rosną, obficie kwitną i cuuudownie pachną.
Teraz mała sesja mojego żarłoczka
i kilka zdjęć z działki z zeszłego tygodnia
irysy
kawałek grządki