Tereniu - TerDob 
dziękuję ślicznie w imieniu moich kwiatków
Krystianku - Kriss1515 
dziękuję za odwiedzenie mojego ogrodu. Bardzo lubię wszystkie maczki. W tym tygodniu zakwitły pełne różowe i czerwone i sprawiły mi wielką radość, bo to z tych, co się same zasiały.
Krysiu - christinkrysia 
kochana jesteś, dziękuję

W najbliższym czasie zerknę do Ciebie i popatrzę na piwonie.
Ilonko - imwsz 
mój tulipanowiec ma chyba 8 lat i już jest dość sporym drzewem, zdjęcie musiałam robić z drabiny

Uwielbiam go od wiosny do jesieni za tę cudna barwę liści.
Basiu - Barabella 
dziękuję, że do mnie zaglądnęłaś
Adrianno - Gencjana 
gdybyś mogła, to bardzo proszę,gdyby Ci się udało zebrać nasionka tych żółtych orlików, byłabym bardzo wdzięczna
Oluniu - Olusia 
tulipanowiec na razie zakwitł tylko jednym kwiatuszkiem i chyba w tym roku więcej ich nie będzie, ale może w przyszłym roku doczekam się ich więcej, tak jak mówisz
Oluniu, a czy koperkową piwonię można z nasion wysiać ?
Danusiu - danutab 
mój tulipanowiec nie będzie miał więcej niż osiem lat, ale był kupiony jako spore już drzewko i może dlatego tak wcześnie zakwitł.
Gdzieś zapodziałam wątek Izuni - chatte, muszę go odszukać.
Ewuniu - evikc 
dziękuję

nooo, coś trzeba wybrać. Mam nadzieję, że na nasze forum będziesz zaglądać. Smutno i to bardzo, że z ogrodem będziesz się musiała rozstać
Kochani 
w tym tygodniu zakwitły kolejne maczki, pełne, same się zasiały, więc tym większa radość.
Czasu ciągle mi brakuje, dlatego tak rzadko zaglądam na forum, za co wszystkich bardzo przepraszam