Renatko - Kolorki są Wreszcie doczekałam się czasu kiedy to lilie u mnie królują , codziennie rano biegnę zobaczyć czy coś nowego jest , i zawsze jest
Gosiu - Moja imienniczko . Nic nie szkodzi ważne , że fotki się podobają
Ano - Powojnik jeden z tych bardziej zwyczajnych ale co roku obficiej kwitnie , jak na razie jest nie zawodny . A co do Lili też wszystkie kocham a teraz znów się powtarzam
Agnieszko - Co do zapachu niestety nie czuje znowu dopadło mnie przeziębienie , z nosa cieknie jak z kranu niech tylko szybko przejdzie bo ten rok pod względem moich infekcji jest fatalny , nawet latem
A dzisiaj galeria dziecięco kwiatowa więc zapraszam do oglądania .
Koper , Koper jeszcze raz koper ale moje dzieciaczki zawsze coś dla siebie wyszukają
Po burzy LilijkaSusan Forever
Golden Stone
Lilie jakieś giganty ale jedna jest jeszcze nawet większa od tych
Czereśnie znów w tym roku nie licznie ale kilka jest
Mój króliczek
Moja królewna po cało dniowych szaleństwach nie dała rady kolorowance
Morze kopru......już ja bym wiedziała co z nim zrobić.
Zbierasz z niego nasionka ?
Dzieciaki widać ze mają raj, bo buzie uśmiechnięte od ucha do ucha.
Nie ma to jak .....młodym być.
Lilie jak marzenie, widać że maja się u Ciebie dobrze.
Wpadłam z rewizytą
Bardzo podoba Mi się Twój zielony zakątek widać że masz rękę do zielonych, bo bardzo ładnie Ci rosną Dzieciaczki też bardzo udane, takie słodziaki
Ano -Fakt dzieciaczki kochane to całe moje i męża życie . A co do tych Lili to chyba tak to drzewiaste mam 3 sztuki 2 takie jasne nie biel no może krem a jedna żółta i ta jest najwyższa.
Grażynko - kopru tao już tyle wyrwałam do suszenia a go ciągle masa trzeba jeszcze raz przerwać. I owszem też troszkę na nasiona na przyszły rok.
Dzieciaczki mają raj zwłaszcza że już wakacje a co do Lili bardzo je lubię i dbam o nie i wiem że na pewno ich jeszcze przybędzie
Dorotko - Tesiu - Agatko - Dziękuję , fajnie że dzieciaczki wam się podobają i Lilie też
Iwonko - Też zaliczam ta foteczkę do jednych z najfajniejszych.
A teraz zdjęcia z nad rozlewiska nad którym mieszkamy. Mieszka w nim masę ptactwa i żab które zaszczycają nas pięknym śpiewem co wieczór . I przepiękne pokazy mew krzykaczek które usilnie polują nad naszymi głowami na wszelkiego rodzaju robactwo , późnym wieczorem , nie sposób nie zawiesić oka