Mój kawałek marzeń

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mój kawałek marzeń

Post »

U mnie na biurku już kawka ;:304
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p
Od: 12 mar 2012, o 13:45
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

U mnie teź ;:304 :D :D :D
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Przesyłam Wam sesję hortensji ogrodowych :D Wszystkie 12 sztuk które mam są obłędnie obsypane kwiatami ;:167 Widok mnie powala i nie mogę się na nie napatrzeć ;:167

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek[/URL]

Obrazek
Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzy­maj się z da­la od ludzi, którzy próbują pom­niej­szać Two­je am­bicje. Ma­li ludzie zaw­sze tak ro­bią, a nap­rawdę wiel­cy spra­wiają, że czu­jesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

i jeszcze :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Miłego wieczorku :wit
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko cudnie ;:167 nie mogę oderwać oczu ;:oj
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Grazynko, witam serdecznie podziwiajac Twoje cudnie kwitnace hortensje ogrodowe... Tu gdzie jestem, one rosnatez dziko, ale Twoje niczym nie ustepuja uroda... Mozesz byc z nich naprawde dumna i zadowolona :)
Pozdrawiam wakacyjnie,
A.
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
sweety
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2012, o 09:37
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Piękne i ogrooomne ;:oj A ile kwiatów. Niezależnie od tego już kwitną, podczas gdy u mnie paki są jeszcze zielone.
Awatar użytkownika
Niunia1981
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sie 2011, o 15:01

Post »

Grażynko nie dziwię ci się że tak się nimi chwalisz bo bardzo ładne ;:138 Piękne krzaczorki ;:333
Ja mam całe dwie i jedna ma też kwiatuszki ;:138
Pozdrawiam, Monika :)
Zielony świat Moniki cz. 9
Awatar użytkownika
Mandragora
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 maja 2008, o 16:18

Post »

Wow, nie mam słów ;:oj Czym je dokarmiasz - zwłaszcza ogrodówki? Zdradź nazwę tego cudeńka pls http://imageshack.us/scaled/large/69/dyi2.jpg ;:180
Pozdrawiam - Milena
Kolejny sezon różany
Awatar użytkownika
czar_na
1000p
1000p
Od: 17 kwie 2012, o 15:49

Post »

Grażynko padam na kolana! Cudowne ! Za ogrodowymi ciągnie się opinia ,że nie zimują w gruncie. Jak tego dokonujesz? Omijam je szerokim łukiem przez to a może całkiem niepotrzebnie ?
Awatar użytkownika
Annar13
1000p
1000p
Od: 4 maja 2012, o 12:31

Post »

Ale cudowny widok ;:oj
I niebieskie blade przebarwienia są cudne!
U mnie chyba się nie wybarwią :?
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Witajcie...
Muszę zrobić sobie przerwę bo się zaryję w tych papierach ;:219 i już Wam Kochani odpisuję ;:168

Aguś uwierz mi, że ja też nie mogę się na nich napatrzeć i jednak warto o nie zadbać, żeby mieć taka ucztę dla oczu ;:196 Będę szczepić w lipcu, żeby ich rozmnożyć :lol:

Aguniadko witam ;:196 Mam nadzieję, że ładujesz baterie na maxa na tych wczasach, bo u nas marne szanse na to ;:219 Dziękuję za tak budujące słowa :D Jak możesz zrób zdjęcia tam obecnych hortensji, jestem bardzo ciekawa ;:224 Aguś wkładam w swoje całe serce, żeby tak kwitły ;:167 i teraz wiem, że warto... Ściskam Cię serdecznie i wracajcie bezpiecznie ;:168

Aniu - tak są piękne :tan Jeżeli u Ciebie jeszcze zielone pąki to będą dłużej kwitły... Miłego dnia!

Monia pochwal się swoimi ;:196 Uwielbiam je ;:170

Milenko dokarmiam ich od kwietnia do sierpnia Magiczną Siłą do hortensji :lol: średnio co tydzień no i oczywiście okrywam na zimę :lol: ale warto dla takiego widoku... A ta o którą pytasz to jakaś NN- nie znam nazwy, mogę Ci spóbować ukorzenić :uszy

Hejka Aniu :wit
I myślę, ze robisz błąd omijając takie cudeńka, wprawdzie wymagają pracy aby tak wyglądały ale dla takiego widoku myślę, że warto! Będę je rozmnażać więc gdybyś była chętna to daj znać ;:196

Annar13 :wit
Cieszę się, że odwiedziałaś mój kawałek marzeń w takiej dżungli pięknych ogrodów i że widok sprawia Ci przyjemność :D Te niebieskie to chyba taka odmiana, bo nie podlewam ich żadnym nawozem do niebieskich hortensji. Zapraszam serdecznie kiedy tylko będziesz miała ochotę!
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja mam jakiś spadek formy.....relaksuję się ;:304
Awatar użytkownika
Grazka226
1000p
1000p

Post »

Aguś u mnie większość w pracy ma spadek formy ;:219 i ja też ;:173
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Grażka .....no hortensje cuda ;:oj
Jak złapiesz forme to napisz mi jak je przechowujesz, mamuśka ciagle kombinuje przy swoich bo nie kwitną :roll:
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”