Gosiu ,Michale witam serdecznie jak zwykle spóźniona z odpowiedzią bo dzisiaj kończyłam 2 sukienki i zajęło mi to całą sobotę.
Jeśli chodzi o starą górkę to zaglądnij na mój drugi wątek jest tytuł pod moim podpisem są nowe zdjęcia mam nadzieję że da się tam wejść chyba nic nie zawaliłam zresztą u mnie nic nie wiadomo nie znam się kompletnie na kompie.Tyle powiem że na folię w tym roku nie mam szans ale powoli przybywa roślinek tylko niektóre znikają z powodu ślimarów.Teraz trochę zarośnięte bo mam szycie a co z ogrodem w Przemyślu?Jak widzisz też nie mam czasu na oglądanie.Zapraszam do częstych wizyt.
Gosieńko malwa w tym roku ma więcej pędów kwitnących ale też już dostaje rdzawej choroby na liściach tego nie sposób uniknąć dlatego przed nią są posadzone iryski żeby nie świeciła golizną.Ogólnie jestem zadowolona z roślinek bo i tak za mało czasu im poświęcam a one rosną trochę deszcz popsuł mi róże bo by dłużej kwitły a tak to już mają przerwę w kwitnieniu.U ciebie jak zwykle pięknie i bujnie ta bordowa pnąca zabójcza.