Moje kwiaty od A do Ż cz.4
- sweety
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje kwiaty od A do Ż cz.4
Bardzo fajne te obrzeża 

- agatka123
- Od: 23 sty 2011, o 21:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Renatko roślinki świetnie sobie radzą , po mimo tego , że nie masz dla nich tyle czasu ile byś chciała .
Ale teraz najważniejsza jest siostra . Trzymajcie się dziewczyny
Obrzeża takie jak lubię
Ale teraz najważniejsza jest siostra . Trzymajcie się dziewczyny

Obrzeża takie jak lubię

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
sweety. dziękuje
agatka123,,Dziękuję kochana
Przyroda rządzi się swoimi prawami..i przetrwa...a człowiek jest słabą istotą..staram się w chwilach wolnych doglądać ogrodu..grządki mają pierwszeństwo.bo potrzeba nam dużo warzyw ...w pogoda w kratkę nadal..
Nadrobię zaległości...jak życie i zdrowie pozwoli...ten sezon ma inne priorytety..walka o życie 

agatka123,,Dziękuję kochana

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Obrzeża świetne! Z czego robisz? Ja też je majstruję ale ze starych cegieł.
- Reni4
Jacku ,..ja też najpierw tak chciałam ale mam ich za mało..wiec musiałam kupić kostkę..
Udało mi się wczoraj wraz z M...ułożyć obrzeża na dolnym..ale jeszcze trzeba wykończyć..obsypać ziemią i żwirem...dopiero nabierze wyglądu:)

to samo czeka mnie tutaj..ale już z czerwonej kostki..bardziej mi tu kolorystycznie spasuje..

Udało mi się wczoraj wraz z M...ułożyć obrzeża na dolnym..ale jeszcze trzeba wykończyć..obsypać ziemią i żwirem...dopiero nabierze wyglądu:)

to samo czeka mnie tutaj..ale już z czerwonej kostki..bardziej mi tu kolorystycznie spasuje..

- JacekP
To jeszcze sporo pracy przed Wami ale efekt będzie rewelacyjny! Mi skończyła się na razie stara cegła i kolejne obrzeża odłożę na przyszłość 

-
- Od: 17 sie 2010, o 11:45
Reniu
Obrzeża naprawdę ślicznie wyglądają i podkreślają charakter i zarys twoich rabatek ,które jeszcze bardziej zyskują na wyglądzie.

Obrzeża naprawdę ślicznie wyglądają i podkreślają charakter i zarys twoich rabatek ,które jeszcze bardziej zyskują na wyglądzie.
Reniu widzę że po mimo małej ilości czasu starasz się coś działać na działce, obrzeża super mnie te by trzeba to zrobić. Rozumiem jednak że człowiek potrzebuje odskoczni w trudnych chwilach.
- Reni4
andrzejek..JacekP..Dziękuję panowie...cieszą mnie wasze pochwały..
Dalszych prac jeszcze nie udało się wykonać..siła wyższa..ale już kostka czeka..na wolną chwilę..
Danuś....tak to jest że plany sobie a życie sobie..teraz znowu pogrzeb kolegi syna...śmierć bezsensowna...przeżyłam to bardzo...
Jednak muszę do ogrodu iść choć na chwilę...aby stresy puściły bo inaczej i ja padnę..najważniejsze że mam okopane grządki ..a reszta z doskoku i będzie..

Wymyśliłam rozwiązanie na pawilon będzie na jakąś chwile ..pod zadaszeniem na auto..teraz choć nie wieje i nie leje z boku:)

I tak zawsze coś się dorobi..i czas ucieka..lato paskudne mokre i zimne jak na razie..zobaczymy co będzie dalej??

Danuś....tak to jest że plany sobie a życie sobie..teraz znowu pogrzeb kolegi syna...śmierć bezsensowna...przeżyłam to bardzo...

Jednak muszę do ogrodu iść choć na chwilę...aby stresy puściły bo inaczej i ja padnę..najważniejsze że mam okopane grządki ..a reszta z doskoku i będzie..

Wymyśliłam rozwiązanie na pawilon będzie na jakąś chwile ..pod zadaszeniem na auto..teraz choć nie wieje i nie leje z boku:)

I tak zawsze coś się dorobi..i czas ucieka..lato paskudne mokre i zimne jak na razie..zobaczymy co będzie dalej??
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Reniu,pieknie u ciebie,czy ta fontanna nowa,bo nie widziałam chyba?Czy takie cudeńko duzo prądu pobiera?Najgorsza jest smierć młodych ludzi,ja byłam tydzień temu na zjezdzie ,nie przyjechała koleżanka,której zmarł syn we snie.
- Reni4
Małgosiu..chyba widziałaś. ..i zastanawiałaś się właśnie nad tym ze dużo prądu bierze..ale u mnie nie jest włączona cały czas..a i tak M. mówi że to mały pobór prądu..więc nie jest taka droga w utrzymaniu:)
Każda śmierć to wielka strata i żal..fakt że młodych odbiera się gorzej..
Każda śmierć to wielka strata i żal..fakt że młodych odbiera się gorzej..
- JacekP
Zdjęcia bardzo klimatyczne
Jak to dobrze, że ogrody pozwalają nam wrócić do równowagi i spokoju. To najlepszy lek

Jak to dobrze, że ogrody pozwalają nam wrócić do równowagi i spokoju. To najlepszy lek

- szyszunia
- 1000p
- Od: 4 lis 2009, o 13:38
Reniu faktycznie tytani pracy z was są
Najważniejsze że są piękne efekty pracy.Fontanna pięknie się prezentuje z tym żwirkiem