georginio, Madziu, Tesiu, Patrycjo, emmo, Paulii, Grażynko, Kasiu, Krzysiu, Amaro, Kasiu, Elu, Lucynko, Kasiu dziękuję
Agatko - fitonie wylądowały teraz gdzie indziej, tam jest trochę więcej miejsca i przez to przybyła kolejna do kolekcji
Kasiu szeflerka przeszła właśnie dlatego że mała - jak urośnie to trzeba będzie coś przedsięwziąć, ale nikt mi nie karze wyrzucać rośliny
Piotrze dziękuję, staram się
Paulinko już mnie wcześniej oświecono, ale i tak dziękuję
Jasiu szkoda, że padają, to bardzo ładne roślinki, jak dla mnie całkiem łatwe w obsłudze - swoich nie rozpieszczam, czasem słonko na nie patrzy, w pokoju gdzie stoją bywa nieraz gorąco, ale ani nie zasychają, ani nic...
Bazylio ja po prostu robię dużo zdjęć, potem wybieram te najlepsze, trochę poprawiam (wyostrzam, przyciemniam itp.) i to tyle
maqa ręczę że roślinki są prawdziwe
Iwonko ja też szeflerką byłam zachwycona od razu, taka inna jest
Kasiu to jeszcze nie wszystkie kolory, jest ich więcej. Może się kiedyś wszystkich dorobię?
Już kilka dni obserwowałam jak u cambrii i miltoni otwierają się pąki na kolejnych pędach - u miltoni jeszcze się nie otworzyły, ale cambria już pokazała 2 buźki - i tu czekała mnie niespodzianka. Jak wyglądały poprzednie kwiaty każdy widział...
Może mi ktoś wyjaśnić jakim cudem kwiaty na 2 pędzie są zupełnie inne?