Iwonko ja też mam białe tylko gdzieś zdjęcie się zapodziało Ewuniu To jakaś wczesna odmiana , reszta też w pąkach - wstawiłam to zdjęcie bo po dzisiejszej rannej nawałnicy to wszystkie kwiatki obtrącone z nich i z lilii - zostały wspomnienia . Krystian Nie wiem czy piękne ale słoneczne tak bo robione w piątek - dzisiaj rano , ulewa , nawałnica że nawet liście obrywało i łamało , teraz też pada ale trochę mniejszy .
Ewuniu Ja mam już dość tych deszczy i burz Niby z jednej strony roślinki podlane ale ile połamanych , poniszczonych , zgniłych - szkoda gadać . Rewi Witam Gosiu He , He He czy zawsze Ty musisz być lepsza Elu Na pogodę nie may wpływu - trudno - pewnie że szkoda roślinek ale co powiedzą ci , co cały dorobek tracą . Krwawnik mam pierwszy rok i też takiego jeszcze nie widziałam Iwonko Zależy jak na to spojrzymy , są szkody w roślinkach i to spore ale trudno , dobrze że tylko takie , niektórzy tracą wszystko i też muszą się z tym pogodzić . A ja będę mieć miejsce na nowe roślinki Krysiu DZIĘKUJĘ .
Powiem Ci że nie wiem co lepsze susza czy nawałnice
Pozdrawiam i zapraszam częściej
Tereniu wszystkie kwiatuszki piękne, a smotrawa najpiękniejsza
U mnie też kwitnie Twoja/moja smotrawa, sfociłam ją, ale się nie zapisała w aparacie. Jutro, jak nie będzie padać, to jeszcze raz ją sfocę