Actusowa kolekcja cz.II

Zablokowany
Awatar użytkownika
ajania
1000p
1000p
Od: 10 lut 2011, o 14:44
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Actusowa kolekcja cz.II

Post »

actus pisze:
ajania pisze:
actus pisze:Gorzej ,palec sobie na wylot igla przebilam :;230 .Najgrubsza jaka mamy do tego ,na szczescie sterylna byla :;230 :;230
Ja może trochę "obok" tematu ale zainteresowało mnie, czy Ty Kasiu pielęgniarką jesteś ;:131 ?
Tak Aniu ,na bloku operacyjnym :D
Jessu, Kasiu, stałaś się moim bohaterem :D . Poważnie mówiąc, zawsze było to moim marzeniem. Może to nieodpowiednie określenia ale tak było...Życie mi się ułożyło inaczej ale właśnie od września jestem zapisana na kierunek opiekuna medycznego. Trzymaj za mnie kciuki proszę i uważaj na igły, szczególnie te niesterylne... :roll:
Awatar użytkownika
Marta25
500p
500p
Od: 4 lis 2012, o 11:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Kasiu, piękne mini!! :D Sama dostałam kiedyś takiego w prezencie, był kupiony w kwiaciarni, ale jak sie później okazało zaczął gubić listki, a później zauważyłam, że miał zalany najprawodopodobniej stożek wzrostu i po kilku tygodniach walki... padł ;:145 Jak jeszcze gdzieś takiego spotkam, na pewno sobie kupię, bo to prawdziwe cudo!! :D
Pozdrawiam,
Marta
Awatar użytkownika
kahim
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 cze 2011, o 10:55

Post »

Oj Actus, Actus, chwila nieuwagi, a ty już sobie jakieś kuku robisz :roll:

Hehe, a tak na poważnie, to świetne są te dwa żółte cosie z ciemnymi środkami :shock: Co to takiego? (hybrydka, czy jakiś konkret?)
Awatar użytkownika
Magdzia
500p
500p
Od: 30 lis 2012, o 08:23

Post »

:wit
Widzę, że sporo mnie wczoraj u Ciebie ominęło ;:oj
actus pisze:Nowy listek ,nowy korzonek i dwa paczki ;:138 .Ta to sie wziela za robote i to ostro widzę.
Princes Kaiulani Miki
Pięknie ;:oj Gratuluję Kasieńko ;:138 Na razie tylko 2, ale będzie ich więcej :heja
actus pisze:I tak przy okazji zalapala sie na fotke kuzynka rzeczonej :lol:
Princes Kaiulani
jest urocza ;:138 taka słodka malinka :lol:

Ten Twój krabik taki malutki słodziak ;:oj Ma coś w sobie :lol:

Szafirek przepiękny ;:167 Niech szaleje jak najdłużej :heja

Hi hi no i nasze mini piękne ;:138 Mają wyjątkowo duże kwiaty jak na miniaturki ;:oj
actus pisze:Dla zainteresowanych jeszcze keramzytowa uprawa ,moje 4 storcze maja sie wysmienicie ;:138
cieszę się bardzo ;:138 Oby tak dalej ;:138
actus pisze:Jutro powinien przyjsc moj seramis ,wiec wsadze do niego moje 3 mini eksperymentalne.Strasznie jestem ciekawa jak im pojdzie ,mam przeczucie ,ze dobrze.
Kochana pokaż proszę jak wygląda ten seramis i jak mini się w nim prezentują jak już je posadzisz :lol:
actus
1000p
1000p
Od: 13 sty 2013, o 13:54

Post »

Mariuszek tez mi sie marza inne princesski ,wiec bedziemy polowac ,a nuz sie cosik znajdzie :D
Ajania ciesze sie bardzo ,ze bedziesz mogla po czesci zrealizowac swoje marzenia!!!I trzymam kciuki kochana!!!! Daj znac jak Ci idzie :D
Martusiu przykro mi bardzo ,ze Twoja mini padla,bo sa sliczne naprawde :( .Ale sa jeszcze na all gdybys chciala kupic nowa.
KahimNasze mini to zwykle mini "twinkle" niby sie nazywaja ,ale kogo to obchodzi :;230 Sa takie slicznosciowe skubanice ,ze moga sie jak dla mnie Jozefy nazywac :;230 .Wiesz Kasiu ,bylam dzis we Floralies Garden i trzeba bedzie wymyslic inna opcje dla drzewka(najpewniej do lasu i wycinac),bo tuby z kory kosztuja majatek ;:oj .Wiec mysl kobieto ,mysl ;:196
Madzia piszesz ,ze nasze mini piekne jakbys ich na zywo nie widziala ;:306 .Storki w keramzycie rewelacja!!!!Jeden juz mi dwa korzonki przebil ;:oj .Seramis juz przyszedl ,ale na poczcie lezy niestety i dopiero jutro będę mogla go odebrac,wiec najpewniej wsadze mini w piatek bo jutro pracuje po poludniu ;:131 .Swoja droga moglabys tez sie pochwalic mini w swoim watku ,Ty masz ladne fotki ;:306
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p
Od: 4 cze 2012, o 08:01

Post »

actus myślisz że te nowe korzonki to wszystko zaslługa keramzytu?/cholera chyba sobie tą nazwę na ręce wytatuuje/ ;:306
=> zapraszam na storczyki po mojemu<=

Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
actus
1000p
1000p

Post »

Napisalas keramzytu Dus???? ;:oj Oczom nie wierze :;230 .Mysle ,ze im to sluzy Dusiu,naprawde mam wrazenie ze od tych kilku dni jakies takie bardziej sztywne sa ;:306
Awatar użytkownika
gianna
1000p
1000p
Od: 3 cze 2012, o 19:55

Post »

Kasia, wraz z mini zamówiłam sobie seramis. Ale nie z myślą o nich. Ale Ty wiesz jak pięknie by się prezentowały? Ten kolorek... Ale mam trochę stracha, sphagnum mniej się boje.
actus
1000p
1000p

Post »

Janeczko to poczekaj troszke ,zobaczymy jak moje pojda w tym seramisie ,zawsze potem mozesz je wsadzic jak przekwitna.
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p

Post »

actus pisze:Napisalas keramzytu Dus???? ;:oj Oczom nie wierze :;230 .Mysle ,ze im to sluzy Dusiu,naprawde mam wrazenie ze od tych kilku dni jakies takie bardziej sztywne sa ;:306
nawet nie wiesz ile wysiłku mnie to kosztowało ;:306 to dobrze że sztywnieją,moja szkarada ma permanentnie obwisłe wiec jak się nie dźwignie wsadzę ją do KERAMZYTU ;:306

actus
1000p
1000p

Post »

;:oj ;:oj ;:oj ;:306 :;230 ;:306
Awatar użytkownika
Marta25
500p
500p
Od: 4 lis 2012, o 11:29

Post »

:;230 ;:306
Pozdrawiam,
Marta
Awatar użytkownika
Dufin
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 11:03

Post »

a nie sadzicie, ze to trochę za szybko by efekty przypisywać uprawie w keramzycie ;:131 nie chce gasić waszego zapału, ale chyba na wytworzenie zawiązka korzenia, który jeszcze się musi później przebić na światło dzienne, potrzeba więcej niż kilku dni ;:218 czy nie?
Moje storczyki: cz.I, cz.II, cz.III

Pozdrawiam Ania!
actus
1000p
1000p

Post »

Oczywiscie Doktor Dufin :;230 .Mysle ,ze ten keramzyt wlasnier pomaga im sie przebic :D
Awatar użytkownika
Dusiaaa
1000p
1000p

Post »

też właśnie sceptycznie póki co podchodzę do efektów :-D ale nie zbadane są reakcję falków ;:306

Zablokowany

Wróć do „Moje storczyki !”