Pewnie, że się zgadzam. W Twoich rękach moje roślinki są najbezpieczniejsze hi hi Tylko na zdjęcia trzeba troszkę poczekać, bo na razie jestem u teściowej
Nareszcie do Was dotarłam. Wybaczcie, ale ostatnio pracowałam od rana do wieczora, więc nie miałam już siły na komputer
Na początku strasznie dziękuję za roślinki ->
Martusiu Twoje roślinki dotarły w czwartek -> straciły troszkę listków, ale poza tym są całe
Do jutra są wsadzone w takie pojemniczki jakie miałam - niestety brakło mi już doniczek
A to inne nowości, które czekają na korzonki lub doniczkę. Wybaczcie, że nie piszę od kogo, ale ostanio obdarowałyście mnie tyloma roślinkami, że już się pogubiłam, które od kogo No i mam oczywiście prośbę o podanie nazw roślinek
Tutaj biedronkowa peperomia -> znacie może dokładną nazwę?
Po bardzo długiej nieobecności nieobejdzie się oczywiście, bez problemów
Dracenka gubi listki. Nie wiem co jej może dolegac. Nie ma żadnych szkodników. Stoi ok. metr od zachodniego okna.
Zroślicha też traci listki
A tu coś dla Przemka...
Drzewko niestety traci listki - chyba już nic z niego nie będzie
Ufff... cieszę się, że dotarły zdrowe Niech Ci pięknie rosną
treissi pisze:
Po kolei co tam jest:
1. Kalanchoe czerwone 2. Hmmm... nie wiem Ale w tle jest fikus beniamina 3. Kalanchoe czerwone i fikus (trzecie nie wiem) 4. Mięta imbirowa 5. Plektrantus "Nico" 6. Coleus 7. Rozchodnik kaukaski, żyworódka i plektrantus "komarzyca" 8. kalanchoe