Zielono mi... !cz.1
No wyjęłyście mi to z ust. Jakoś wcześniej nie napisałam o tych pustych parapetach choć też mi się w oko rzuciły ;)
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
bonamiluck pisze:Tak Bożenko to ten sambona pisze:Jagodko ,a mój eschynantusek od ciebie ukorzenil mi się i puszcza listek-czy to ten sam?
on nie tylko się szybko ukorzenia w wodzie , puszcza listki ale także kwitnie w wodzie. Taki zawzięty na kwitnięcie

Na razie u Jagody jest jasny , bo w pąkach , ale w rzeczywistości to pomarańczowy kwiatek. Kwitnie i kwitnie aż do znudzenia kapiąc nektarem gęstym i lepkim na parapet.
U mnie i prawdopodobnie u Jagódki eschynantuski stoją na parapecie i odnogi idą na bok. U mojej cioci stoi na podłodze , wysokość powyzej kolan i rośnie prosto.
Aaaaa... no to zmienia postać rzeczy. Jesteś usprawiedliwiona ;) U mnie jest podobnie... teraz wydaje mi się, że mam miejsce na parapecie i ciągle usiłuję coś tam dopchnąć. Na szczęście przypominam sobie, że cały balkon będzie do zwinięcia 

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- effa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 wrz 2007, o 22:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kwiaty bardzo ładnie wyglądają na tym regale
Musisz mieć spory balkon ze to wszystko mieścisz, u mnie niestety mały
myślałam nad stoliczkiem i krzesełkami ale jednak zrezygnowałam z tego pomysłu bo nie dałoby rady wtedy nawet wejść na balkon.
Gratuluje synka piekarza
Chyba miło tak jak dzieci robią takie niespodzianki 

Gratuluje synka piekarza

- miluck
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 22 lut 2008, o 21:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ewuniu balkon mam całkiem spory długi 5,5m a szeroki 1, 2m więc troszkę tam wejdzieeffa pisze:Kwiaty bardzo ładnie wyglądają na tym regaleMusisz mieć spory balkon ze to wszystko mieścisz, u mnie niestety mały
myślałam nad stoliczkiem i krzesełkami ale jednak zrezygnowałam z tego pomysłu bo nie dałoby rady wtedy nawet wejść na balkon.
Gratuluje synka piekarzaChyba miło tak jak dzieci robią takie niespodzianki

Dziękuję w imieniu syna , to już całkiem duże dziecko (skończył 21lat)