Podobają mi się wszystkie

Z jakich najładniejszych ? Najładniejszehen_s pisze:Wspaniałe rośliny. Z tych najładniejszych.![]()
No cóż taka wybredna bestia jestemhen_s pisze:Jak widzę Koledze byle co się nie podoba.
hen_s pisze:Haworthia limifolia v. striata - rarytas, droga bardzo ale jako ozdoba kolekcji sprawdza się znakomicie.
Cóż mi pewnie też będzie ta cena dłuuugo leżeć na wątróbce... Niestety nie była to żadna okazja, ot taka "normalna" cena a zważywszy fakt, że Pan magister ma konto w jakimś dziwnym banku do którego nie można wysłać przelewu jak do każdego unijnego kraju (SEPA) tylko taki jak do krajów spoza UE (SWIFT) to sam przelew jest tym sposobem droższy (od "unijnego") o 25zł... więc i cena roślinek...bebos pisze:To wysoko półka cenowa, chyba że trafiła Ci się okazja. Ja za H. limifolia var. striata z Succulent Tissue Culture w Holandii zapłaciłam najmniej rozsądną cenę w całej historii mojej kolekcji, co nadal "leży mi na wątrobie"
Cóż faktycznie nie jest zbyt ogromna, myślałem sobie, że 2 letnia roślinka będzie ciut większa...hen_s pisze:Haworthia pygmaea v. argenteo-maculosa JDV86-75 - niewielka, jak podrośnie zobaczysz dlaczego niektórzy z nas takie maluchy lubią.![]()
Akurat w moim wypadku o czym pisałem wyżej koszty opłat bankowych były wyższe od kwoty za przesyłkę...eba pisze:no i koszty przesyłki spore...
A koleżanka komu się przyznała ? A feeba pisze: ale mało mi (robione zbiorowe zamówienie).
A bo to z innego forum byłojang pisze:A koleżanka komu się przyznała ? A feeba pisze: ale mało mi (robione zbiorowe zamówienie).![]()