Grazia uciskam te moje zdobycze na parapetach, na półkach, gdzie tylko znajdę odrobinkę miejsca by coś tam postawić.
Ciągle mówię, że to będzie ostatni i na jakiś czas STOP.
Niestety moja słabość do roślin wygrywa
Oj, skąd ja to znam jak jakaś roślinka wpadnie w oko, to miejsce jakoś musi się znaleźć
Zwłaszcza na takie rarytaski jak Philodendron 'Florida Beauty Variegatum albo passiflora coriacei
Agnisia31 widać, że rośliny odwdzięczają Ci się za opiekę, pięknie i zdrowo wyglądają . Chętnie do Ciebie będę zaglądać i tu i na ff bo pokazujesz bardzo oryginalne rośliny i coś co lubię czyli pstrokatki .
Powiem Ci Jasiu, że zastanawiałam się nad taką rurą metalową w uchwytami, ale nie wiem gdzie ja ją zainstaluję.
Chyba trzeba będzie wymyślić następna półkę na kwiaty
Aga rura z koszami metalowymi to super sprawa, ale dość kosztowna...jak coś to na pw mogę ci namiary na producenta podać...ja mam taką zamontowaną do blatu w kuchni, a jeszcze kiedyś zrobię kwietnik rozporowy z takimi koszami;) .
Wlasnie Pati myslalam o takiej jak Twoja. Bardzo mi sie spodobala u Ciebie w kuchni, dlatego pomyslalam sobie, ze moze by u mnie cos takiego zainstalowac.
Musze tylko pomyslec gdzie, bo szczerze mowiac nie mam na razie pomyslu, ale dla chcacego nic trudnego