Anna55,witam w moich skromnych progach Tak to Aktinidia,ma 4 lata.Nie jest za duża,gdyż jest systematycznie przycinana. Grażynko,jak jest porządek,to łatwiej się we wszystkim odnaleźć Lideczko,witam i dziękuję za razem
Pięknie Ci to wszystko razem się wpasowało.Z początku myślałam,że chcesz jakoś przysłonić tą studzienkę ale widzę,że jest z boku
Co do nazwy skalniak to kojarzy mi się z wystawa słoneczna a u Ciebie odwrotnie
Jolu,swojego konwalnika jesienią wyciągam z donicą (bo w niej rośnie).Widoczny na zdjęciu jest dwósezonową rośliną.Jej poprzedniczka po 3 latach w gruncie przemarzła całkowicie.
Jolu,swojego konwalnika jesienią wyciągam z donicą (bo w niej rośnie).Widoczny na zdjęciu jest dwósezonową rośliną.Jej poprzedniczka po 3 latach w gruncie przemarzła całkowicie.
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam
Gosiu i Aniu,to, o co pytacie to Jęczmień Grzywiasty,Jak kłosy dojrzeją,służę nasionami Iwonko,dziękuję Ewo,napisałaś ,że Twój konwalnik nie rośnie i nie kwitnie.Przyczyn może być kilka.Mało zasobna ziemi (lubi dobrze nawiezioną glebę),odczyn pH jest istotny-powinien być lekko kwaśny.Poza tym nie lubi być zagłuszana,a uwielbia podniesione rabaty w pełnym słońcu,lub lekkim półcieniu...
Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci Ci, że Twoja praca nie jest profesjonalna, powiedz sobie, że Arkę Noego zbudowali amatorzy a Titanica profesjonaliści... Jestem AniaWitam serdecznie i zapraszam