Moja 3-arowa działeczka

Zdjęcia naszych ogrodów.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja 3-arowa działeczka

Post »

:wit Ojej ale macie pięknie w środku. Jak w domu. Rewelacja ;:180
kokotbg
50p
50p
Od: 20 lis 2011, o 18:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Witam :wit
dusza001-Dzięki,zapraszam ponownie :wink:
julianna-Dziękuje że kolejna osoba docenia naszą włożoną prace jaka została wykonana na tej działce.Praktycznie wszystko zostało zrobione przez nas
MID2006-Madziu tak to miało wyglądać, a nawet lepiej niż w domu :)
Zapraszam i pozdrawiam Damian
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62569" onclick="window.open(this.href);return false;
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Damianie macie takie warunki że właściwie nie musicie wracać do mieszkań :)
Awatar użytkownika
olgawro
200p
200p
Od: 21 paź 2011, o 10:01

Post »

Ale pięknie oczy wychodzą z orbit ,wszystko zrobione ze smakiem jestem zachwycona ,że tak ślicznie urządziliscie swoją oazę odpoczynku i relaksu pozdrawiam ;:138
Awatar użytkownika
Violunia
200p
200p
Od: 30 sie 2012, o 12:38

Post »

Witaj Damianie, od rana pada deszcz więc pozwoliłam sobie wejść do Twojego królestwa, super wszystko a najbardziej podoba mi sie pomysł z kamieniami na zaprawie. Skąd masz aż takie ilości i na oczko i murki a widzę, ze wapienne tez masz. Pomysł z palisadami jest istotnie bardzo dobry, mój mąż też mi zrobił takie parę lat temu i właśnie identycznym sposobem. Teraz mam w planie oczko wodne bo folia po latach po prostu nie wytrzymała już i popękała. Przeniosłam ryby i rośliny do innego zbiornika i teraz podpatrując Twoje oczko wpadło mi do głowy parę pomysłów(też nie podoba mi się jak widać folie) z tymi kamieniami utopionymi w cemencie. Gratuluje i oby takich młodych ludzi więcej :wit
pozdrawiam wszystkich zawirusowanych ogrodem.
Violka
kokotbg
50p
50p
Kontakt:

Post »

Witam Wiolu :wit

Bardzo dużo osób jak widzi moje oczko pyta się skąd mam tyle kamieni :) a ja odpowiadam uzbierałem.Kiedyś niedaleko mojego bloku wykopywali transformator elektryczny i była usypana górka z ziemi.Przechodząc patrze kamienie,zapytałem operatora koparki czy można sobie pozbierać powiedział ze pewnie więc do dzieła :D trochę późno to zobaczyłem bo kilka dni i nie było tej górki,a tak to bym miał więcej.Wapienne kamienie tez uzbierane.Ja mam oczko wyłożone folią pcv ,a na wysokości półki są przyklejone kamienie na zaprawie cementowej żeby nie było widać folii.oczko już przetrzymało 3 zimy i z tymi kamieniami nic się nie dzieje.jedyny minus tego jest taki ze przy czyszczeniu oczka trzeba to myć myjką ciśnieniową bo wtedy bardzo dobrze umyje się kamienie.Myjka jest dobra bo szybko idzie umyć oczko.Zapraszam ponownie :wink: pozdrawiam
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=62569" onclick="window.open(this.href);return false;
kokotbg
50p
50p
Kontakt:

Post »

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Ogródeczek ,cukiereczek ,śliczny .Damianku ,nie wiem ,jakich słów użyć aby pochwalić Twoje małe królestwo ;:63
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj :) To ja już wiem skąd tyle słońca u Ciebie. Tym pięknym ogromnym wiatrakiem odganiasz chmury :) No no.. jest po prostu ślicznie.

-- 18 cze 2013, o 09:34 --

Obstawiam w ciemno że masz najładniejszą działkę w okolicy. Pewnie działkowicze Cię podglądają :)
kokotbg
50p
50p
Kontakt:

Post »

cześć Madziu :wit

Niestety nie da się odgonić chmury.3 dni temu niezła przeszła burza w mojej okolicy i trochę zniszczeń zrobiła.Połamane drzewka, krzewy itp.Już doprowadziłem do porządku ,ale za to teraz tak komary gryzą że się nic nie da zrobić.A jeszcze trochę prac jest do zrobienia,dokończenia.Madziu nie obstawiaj bo jest kilka działek, które są ładne ale nie mi oceniać która ładniejsza.Mogę powiedzieć ze nie widziałem u siebie w pobliżu działki z tak dużym oczkiem jak u mnie(są oczka ale malutkie). Moja działka będzie jeszcze ładniejsza za kilka lat jak te krzewy urosną bo wszystko jest młode.pozdrawiam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Naprawdę śliczna działka..... ;:oj
dziś wracałam z Tbg obok działek na Św. Barbary....rzuciłam okiem i pomyślałam...'może to tu....?'
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
kokotbg
50p
50p
Kontakt:

Post »

Witam Grażyno :wit :wit
To nie tu.moja jest na innym osiedlu :D ale na św.barbary jest pare ładnych działek
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Te komary to wszędzie żyć nie dają. Jakaś katastrofa komarowa w tym roku. Przykro mi że poniosłeś straty przez pogodę. Mam nadzieję że przynajmniej nie tak duże.
Awatar użytkownika
slotys
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lut 2012, o 09:53

Post »

Damian, dawno mnie u Ciebie nie było ... i kiedy dzisiaj zaglądnęłam , po prostu oniemiałam. Co tu będę się rozpisywać . Powiem po prostu CUDOWNA DZIAŁKA , aż chce się usiąść na huśtawce i zostać tam na długo, długo ,długo....
kokotbg
50p
50p
Kontakt:

Post »

Madziu :wit masakra z komarami,Pryskali u mnie na działce kilka dni temu ale co to dało.Dalej taka plaga że się nie da wysiedzieć. Straty pogodowe były nie duże,dobrze że tylko tak.Oby łagodnie przechodziły te burze.

Witam witam Małgosiu oj dawno nie byłaś tu u mnie :wink: Troszkę się zmieniło doszło ,nowych rzeczy no i przy tym wygląd się zmienił.Gosiu trzeba się chować bo na huśtawce komary by zjadły żywcem :)
ODPOWIEDZ

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”