Witaj Jadziu, jakiego malutkiego masz mieszkańca, śliczny zajączek, ciekawe czy sam przyszedł czy z wiekszą gromadką i tak mu sie u Ciebie spodobało że postanowił zostć
Jadzieńko, mieszkańca masz przesympatycznego Ja mam dużo jeży w tujach, przez jednego prawie zeszłam na zawał, jak podczas nocnego obchodu zaczął syczeć Różyczki śliczne, chryzka już kwitnie?
Jadzieńko , mieszkańca masz fajnego ale nie zazdroszczę bo takowego też posiadam w wersji gigant , szkodnik okrutny na moich roślinkach wychowany nawet swoją laskę do ogrodu na amory sprowadzał
Miłego , znośnego weekenda życzę
Witajcie Kochani Wróciłam z działeczki i mój puchaty mieszkaniec broi ,zjada mi jarmusz i liscie fasoli
A teraz będe nieskromna oto moja duma.jestem taka szczęśliwa
A to moja Gampi od Sangwinari pieknie zakwitła
Jadziu bardzo się ciesze ,że Gampi już Ci kwitnie . Chociaż trochę się jej pomyliło , bo właściwy termin kwitnienia to sierpień . Ale widać ,że roślinki cię kochają . Zajączek wspaniały Aby go zobaczyć warto pojechać na działkę
U mnie znowu burza i pada .dobrze że spokojnie ale wody mam znowu za dużo na rabatkach ,.. Trochę mi potłukło dalie a aksamitki znowu nasadziłam Czekam na kwitnięcie liliowców .. Miłej niedzieli ..
Witajcie właśnie wróciłam z działeczki było pięknie,w nocy sporo popadało wszystko podskoczyło,a jezówki kolejne zaraz zakwitną
Moje róze oszalały mają sporo kwiatków
Witaj Jadzieńko, ja tez bylam na działce. Koło 18 pogoniła nas burza i deszcz, ale tylko postraszyło, trochę popadało i koniec. Znowu ciepło i słonecznie.
Witaj Jadziu w Niedzielny wieczór śliczna zółta rożyczka i czerwoniutka
Fajne Dalie
Prześliczna ta Marmelada bo tak się nazywa ten kwiatuszek
Miłego Poniedziałku
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"