.
Gosiu ja doskonale Cię rozumiem z tym brakiem czasu, moja sprawa nie była taka pilna. Chciałam żebyś wiedziała na jakim etapie jest ta róża bo trochę pisałam do Ciebie o niej. Mam wątpliwości czy to ta róża ale może potrzebuje więcej czasu.
Aniu zerkłam
Maju też mam nadzieję że to Agnes Schilliger ale dopóki nie zakwitnie zawsze będzie ta niepewność
Jadziu też mam Tradescant i mogę szczerze stwierdzić że mam o wiele mocniej pachnące róże od niego. Natomiast bardzo się cieszę o generał okazał się być generałem. Już się martwiłam, a on taki zmienny jest. Mówi się że kobiety zmienne są
Gosiu dzięki mnie też się podobają
Ewuniu dzięki za odwiedziny
Aniu jak Cię znam na pewno ją wymienisz by Ci nie psuła tej rabatki. Może jednak okaże się że będzie żółta jak się całkowicie rozwinie.
Maja miło mi że wpadłaś i że podobają Ci się moje piwonie i clematisy , a róże szaleją chociaż przez ten upał szybciej przekwitają. Niektóre się nawet przypalają. Otwórz wątek i pokaż swoje piękne róże oczywiście jak będziesz gotowa.
Tosiu generał powinien być widoczny, chociażby a jego zapach powinnaś mieć go bardziej dostępnego.