Witajcie
Piotrze Piotr=) dziękuję za pomoc, o trawach i sitowi też myślałam ale jeszcze ostatecznie co miałoby być nie zdecydowałam.
Zosiu zwkwiat nie mam fotela ale można w każdej chwili coś skompinować

mam za to ławeczkę i tam lubię sobie przesiadywać. Jeszcze czekam aż mi roślinki od strony sasiada urosna i będę mogła czuć się swobodniej.
Jadziu JAKUCH melduję że roślinka kupiona ale jutro będzie dopiero posadzona, Mam już dla nich miejsce
Asiu iwwa , dziękuję za pochwały

piesek łapie na palce u nóg, łydki i nie da sie spokojnie przejść. Mam nadzieję ze to minie

Tawuła bardzo mi sie podoba, w tym roku rozszalała się i dużo mi urosła, więc postanowiłam że zrobię z niej żywopłot.
Aniu anabuko1 dziękuję na przyszły rok postanowiłam ze będzie wiecej doniczek w ogrodzie
Joasiu jonatanka dziękuję, zdjęcia będę tylko przez ostatnie dnie nie wiem co sie ze mną dzieje. Czuję sie ciężko, nic mi sie nie chce, nie mam do niczego zapołu

, mam nadzieję ze to przejściowe i szybko minie.
Renatko reniusia20dziękuję, oczko jest nowe, więc nie wiem jak to z komarami będzie, na glony kupiłam środek w żelu i wlałam do oczka. Zobacze czy będzie cos z tego czy trzeba będzie pomyśleć o czymś innym. To jest druga woda wlana w to oczko, pierwszą musiałam wylewać wiadrami bo straszne glony miałam , myślałam że zdechne Kilka razy musiałam je myś żeby pozbyć sie ich. Mam nadzieję ze ten środek coś pomoże.
Iwonko iwona0042 o trawkach też myślałam i liliach ale jak je zimową pora przechowywać? czy to moze są jednoroczne lilie?
Pozdrawiam