Niewiedziałem, że nałące można spodkać Naparstnicę na łące lub w lesie. Bardzo
ładne kolorki kwiatków. Rododendron "stary ale jary" bardzo mi się podoba.
Powodzenia
Kochani w Ogrodzie mam masę pracy wczoraj przywieźli całą wywrotkę ziemi myślałam ze to będzie niewielka wywrotka ziemi tak jak sąsiedzi mieli jak zobaczyłam jak samochód, który to przywiózł nie mógł zmieścić się na zakręcie byłam przerażona.
Cały dzień ładowało się ziemię na taczkę i rozwoziło po działce a potem przekopywało się tą ziemię z naszą ziemią.
Ziemi całej się nie rozsypało, bo nikt nie był już w stanie.
Byłam cała brudna od ziemi.
Jestem padnięta nóg, rąk nie czuję a kręgosłup boli jak cholera.
Jeszcze niestety czeka mnie melioracja działki
A Ja jestem ziemia, co wczoraj przyjechałam
Ja Jestem Petunią tą z zakupów, co Pauli zakupiła najpierw 5 kwiatuszków a potem następnego dnia kupiła jeszcze 2
Floks Niestety Jest Już w Zielonym Niebie
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Paulii dużo pracy przed Tobą. Znam ten ból, ja też zaczynałam od zera. Po 13 latach orki w ogrodzie, dopiero teraz uzmysławiam sobie ile potu wylałam, ile taczek kompostu i ziemi przerzuciłam. Mimo tego warto było
Paulinko dasz radę, a potem będziesz się tylko cieszyć.
Pozdrawiam serdecznie
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Paulinko wspieramy Cię i już się nie mogę doczekać co na to co zasadzisz na swojej działeczce Informuj na bieżąco o pracach poczynionych, będziemy kibicować
A tak wygląda dziśnawet w obiektywie się nie zmieściła cała
Rozrosła się jak szalona i nadal się rozrasta a była takim małym mikrawym krzaczkiem.
Ciągle krzyczy Pauli pić i nakarm Mnie nawozem
Ja już skończyłam Ją dokarmiać nawozem, bo korzenie już przez dziurki w doniczce jej wychodzą
Już wiem, co Mi całą sałatę w ogródku zjadło Mam na imię Winniczek bardzo Mi smakowała Twoja sałatka Pauli
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"