Witajcie Kochani
Pogoda nadal bardzo wyczerpująca dla róż. Zauważyłam, że najbardziej cierpią te w ciemnych odcieniach. Na przykładzie Doktorka, we wtorek pączek, w środę pełen kwiat a dzisiaj już cały pozwijany. Oczywiście podlewałam

Może to wina tego, że to tegoroczny młodziak
Aktualnie jest u Nas pochmurno i eM sprawdził, że od Zielonej Góry zbliża się burza. Mam tylko nadzieję, że nie będzie zbyt gwałtowna i nie narobi większych szkód.
Ida witam nowego gościa

Niezmiernie mi miło

Leżaczek jest najlepszym zakupem od nie pamiętam kiedy

W końcu cały czas nie można pracować, trzeba też nacieszyć oczy widokami naszych podopiecznych.
Aniu wiedziałam, że skusisz się na sesję Edenki

Była z myślą o Tobie. Dzisiaj będzie sesja Red Eden, którą również ubóstwiam, za jej cudowny głęboki kolor. A dla Ciebie Eden Rose 85
Kasiu cieszę się, że mogłam pomóc
Ledreborg faktycznie jest urocza. Chciałam ją w tym roku dokupić, ale niestety nie była już dostępna. Poczekam do następnego sezonu
Grażynko jakbym mogła to bym wcale z niego nie wychodziła. Zapach niektórych róż powala na kolana i żal serce ściska jak tylko się z niego wychodzi.
Edenka jest ze zeszłego roku, dokładniej z wiosennego sadzenia. Bardzo ładnie przezimowała i nie musiałam jej zbyt mocno ciąć, dlatego wyrosła na taki okazały krzaczek, aż się ugina od pąków.
Maju normalnie

Dbam jak tylko umiem, a wiedzę czerpię od Was, więc po części to również Wasza zasługa
Mariatheresia u mnie już przekwita, ale Schackenborg dopiero zaczyna wojaże

Będzie dzisiaj kilka jej fotek. Ciekawe jak zakwitnie u Ciebie

Będziemy mogły porównać.
Dzisiejszą sesję zacznę od Red Eden Rose, uwielbiam ją za jej kolor...
Pashminka
Chippendale
L.D
Artemis