Nasze marzenie - część druga :-)
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 kwie 2012, o 18:56
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Nasze marzenie - część druga :-)
Zdecydowałam że na razie nic nie będę sadzić 

A może kobea?Tylko nie wiem czy jeszcze kupisz
. Jednoroczna i nie ma problemu z przemarzaniem - moze pomyśl w przyszłym roku o niej 

Pozdrawiam. Ewa
-
Ewuś bardziej stawiam na coś wieloletniego. Ale doszłam do wniosku że za chwilę urlop więc albo będę myślała po urlopie albo sobie odpuszczę.
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Cześc Madziulka
Co u Ciebie?? Gdzie sie wybierasz na wakacje?

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- DuczekiOsia
- 1000p
- Od: 10 sie 2012, o 08:38
- Kontakt:
no właśnieGrazka226 pisze:Cześc Madziulka![]()
![]()

- majowa
- 1000p
- Od: 20 kwie 2010, o 11:38
Madziu, mam nadzieję, że ostatnie smuteczki już minęły 

-
Cześć wszystkim
Grażynko, Osiu działeczka to moje plany urlopowe. Może wybiore się na jakieś wycieczki jednodniowe. Dziś u mnie taki żar... U Was też?
Iwonko póki co jest ok

Grażynko, Osiu działeczka to moje plany urlopowe. Może wybiore się na jakieś wycieczki jednodniowe. Dziś u mnie taki żar... U Was też?
Iwonko póki co jest ok

-
- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
Madzia ale ze mnie gapa, przecież rozmawiałyśmy na temat urlopu
To Twoje plany podobne do moich
Zdobycz cudna

Zdobycz cudna

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- DuczekiOsia
- 1000p
- Kontakt:
u nas 35 stopni, za godzinkę na działkę, grill, basenik słonko i piwko,
fajna zdobycz bardzo ładna

- ewa_rozalka
- 1000p
- Od: 10 cze 2012, o 12:18
Madziu storczyk piękny ,a ja się boję je uprawiać .Ja jestem nadgorliwa w podlewaniu ,u ciebie rosną pięknie

-
Grazynko tak wlasnie sie zastanawialam czy zapomnialas hehe. Zdobczycz dzisiaj kupiona.
Osiu noooo to plany masz swietne! Czy aby z piatkiem wam sie dzisiaj nie pomylilo? Urlop macie ze mozecie tyle czasu na dzialecze spedzic? Milego wieczorku zatem zycze. Choc pewnie niepotrzebnie bo trudno przy takich planach zeby nie byl mily
Ewuniu kochana, no faktycznie jak jestes w tej kwestii nadgorliwa to storczyki nie dla Ciebie. Chociaz co nie co slyszalam albo i czytalam? Ze sa takie odmiany co lubia duzo wody. A praktykowalas juz w ogole ze storczykami? I na wlasnej skorze przekonalas sie ze nie wspolpracujecie? Czy po prrostu slyszalas ze sa takie a nie inne te storczyki?
WYBACZCIE ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW. będę OD TERAZ CZASAMI PISAC NA TELEFONIE I TAKIE WLASNIE WIADOMOSCI MOGA MI SIE ZDARZAC.
Osiu noooo to plany masz swietne! Czy aby z piatkiem wam sie dzisiaj nie pomylilo? Urlop macie ze mozecie tyle czasu na dzialecze spedzic? Milego wieczorku zatem zycze. Choc pewnie niepotrzebnie bo trudno przy takich planach zeby nie byl mily

Ewuniu kochana, no faktycznie jak jestes w tej kwestii nadgorliwa to storczyki nie dla Ciebie. Chociaz co nie co slyszalam albo i czytalam? Ze sa takie odmiany co lubia duzo wody. A praktykowalas juz w ogole ze storczykami? I na wlasnej skorze przekonalas sie ze nie wspolpracujecie? Czy po prrostu slyszalas ze sa takie a nie inne te storczyki?
WYBACZCIE ZA BRAK POLSKICH ZNAKOW. będę OD TERAZ CZASAMI PISAC NA TELEFONIE I TAKIE WLASNIE WIADOMOSCI MOGA MI SIE ZDARZAC.
- Sylwia85
- 1000p
- Od: 24 lut 2013, o 16:57

Pozdrawiam i miłego dnia życzę

Ogród początki - zapraszam serdecznie
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
Ogród cz.2-poprawianie tego co jest i ciągłe zmiany lato/jesień/zima
Moje małe, wielkie szczęście - ogród cz. III-aktualny- http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=74317" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Sylwus dziekuje. Obrazki zakupione normalnie u nas w sklepie. Bardzo podobaly sie mojemu mezowi. Z biegiem czasu i ja sie do nich przyzwyczailam. U mnie burza niestety... Takze uciekam bo sie boje hehe
- DuczekiOsia
- 1000p
- Kontakt:
nie nie mamy urlopu, małż ma nocki , śpi do 14 potem, a jak wstanie to do wieczora na działkę