SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd
- aage
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 7 mar 2008, o 13:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: SSS 2 czyli czar_nych zmagań cd
Aniu gratuluję ozłocenia 

- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Gratuluję złotka!
Różyczki piękne! i wiciokrzew mi się podoba!

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
No i 3 PIERWSZE róże na różance są. Coś czuję, że w tym sezonie jeszcze ich tam przybędzie 

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Piękny zaczątek różanki! coś czuję, że za rok, dwa to tam darni nie będzie, tylko rózany busz od ściany do ściany
A wiciokrzew masz pokazowy, ja się na razie ekscytuję jedynym pąkiem mojego 

- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
Marysiu dopiero w tym roku pokochałam go miłością wielką. Zdjęcia nie oddają urody kwitnącego buszu. Muszę dosadzić jeszcze 2 sztuki by w przyszłości mieć większą barwną plamę.
Aniu przybędzie ale nie wiem czy tu. Ew jakieś drobne pod spodem.
Pat miejsce wybrane celowo by zapanować nad różyczką. Nie mogę szaleć za bardzo ,bo dostęp do malowania domu musi być
Jestem potwornie niewyspana. Mimo antykomara do kontaktu całą noc z krwiopijcami walczyłam. Śpię jak mysz pod miotłą i słyszę najmniejszy bzyk
W nocy ani kropli deszczu nie spadło a teraz już zaczyna się upał.
Jadę z dzieckiem do przedszkola i melduję się z kawą mrożoną później.
Pat miejsce wybrane celowo by zapanować nad różyczką. Nie mogę szaleć za bardzo ,bo dostęp do malowania domu musi być

Jestem potwornie niewyspana. Mimo antykomara do kontaktu całą noc z krwiopijcami walczyłam. Śpię jak mysz pod miotłą i słyszę najmniejszy bzyk

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
To ja czekam na tę kawę - od 3 dni za mną chodzi, a tacki do robienia lodu znaleźć nie mogęczar_na pisze:Marysiu dopiero w tym roku pokochałam go miłością wielką. Zdjęcia nie oddają urody kwitnącego buszu. Muszę dosadzić jeszcze 2 sztuki by w przyszłości mieć większą barwną plamę.
Jestem potwornie niewyspana. Mimo antykomara do kontaktu całą noc z krwiopijcami walczyłam. Śpię jak mysz pod miotłą i słyszę najmniejszy bzykW nocy ani kropli deszczu nie spadło a teraz już zaczyna się upał.

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aniu a ja chcę przepis na Twoją caffe banana
Please????? 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać Twoje ambicje. Mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że i Ty możesz być wielki. Mark Twain
- czar_na
- 1000p
Pat to wpadaj ! wychylimy w spokoju bezdzietnym po kawie mrożonej
Grażynko w sumie nic wielkiego choć smakuje świetnie. Pyszny, orzeźwiający deser
Banany (ilość dowolna ale min 1 szt na szklankę) zmiksować z zimnym mlekiem i kawą rozpuszczoną w małej ilości ciepłej wody lub mleka (1 kopiasta łyżeczka na szklankę) , przelać do szklanek dorzucając kostki lodu i lody waniliowe.
Jak nam nie jest jeszcze dosyć kalorii można je udekorować bitą śmietaną i startą czekoladą bądź kakao.
Właśnie odkryłam ,że rdza mi zaatakowała wierzbę

Grażynko w sumie nic wielkiego choć smakuje świetnie. Pyszny, orzeźwiający deser
Banany (ilość dowolna ale min 1 szt na szklankę) zmiksować z zimnym mlekiem i kawą rozpuszczoną w małej ilości ciepłej wody lub mleka (1 kopiasta łyżeczka na szklankę) , przelać do szklanek dorzucając kostki lodu i lody waniliowe.
Jak nam nie jest jeszcze dosyć kalorii można je udekorować bitą śmietaną i startą czekoladą bądź kakao.
Właśnie odkryłam ,że rdza mi zaatakowała wierzbę

- aage
Oj ta kawa....kusisz
Na rdzę Topsin i po problemie

Na rdzę Topsin i po problemie

- Grazka226
- 1000p
- Od: 12 mar 2012, o 13:45
O widzisz już wim czym się bęę delektowac dzisiaj
dziękuję Aneczko
U mnie rdza tez jest, niestety 

Aktualny wątek http://www.forumogrodnicze.info/viewtop ... 40&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
- czar_na
- 1000p
Aga wyczytałam też ,że Score 250 EC jest dobre na rdzę. Dałam już T zlecenie zakupu jednego albo drugiego ,bo jak mniemam Karate, które mam na stanie nic nie zdziałam ?
Grażynko mam nadzieję ,że będzie Ci smakować
Grażynko mam nadzieję ,że będzie Ci smakować

Aniu właśnie czytałam że twój M dziennie pokonuje 120 km by do pracy dojechać matko że też mu się tak dziennie chce..mnie by się po czasie zbrzydła ta droga
piekę ciasto kruche znaczy na razie ciasto się mrozi w lodówce..a czy wyjdzie hihi to się okaże mnie tylko biszkopty wychodzą

piekę ciasto kruche znaczy na razie ciasto się mrozi w lodówce..a czy wyjdzie hihi to się okaże mnie tylko biszkopty wychodzą

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- aage
Karate na wszelkiej maści robale a więc tutaj nic to nie da 

- maliola
- Od: 26 cze 2012, o 16:01
Aniu - gratuluję złotka
Przepis na kawę bananową skopiowałam
Ja właśnie dla ochłody pożarłam zamiast porannej kawy w pracy lody zalane musem truskawkowym - nie muszę mówić jakie to pyszne było 

Przepis na kawę bananową skopiowałam

- czar_na
- 1000p
Dario to na szczęście odległość w 2 strony jednak i tak jak pomyślę ile czasu czasu miesięcznie spędza w aucie to szlak człowieka trafia.
Kiepsko u nas z pracą więc dojeżdża do Krakowa.
Olu pyszne śniadanko miałaś
Zbieram się właśnie w sobie by pójść zerwać truskawki z grządki ale upał mnie skutecznie zniechęca
Kiepsko u nas z pracą więc dojeżdża do Krakowa.
Olu pyszne śniadanko miałaś

Zbieram się właśnie w sobie by pójść zerwać truskawki z grządki ale upał mnie skutecznie zniechęca