Hoja super, ja własnie wczoraj bylam u mamy i podziwiałam jej wielką hoje , wrzuce kiedys fotkę:)
kwitła jej 2 tyg temu a wczoraj znalazłam 2 kiscie które bedą kwitnąc jeszcze. kawałaczek juz dla mnie w doniczce czeka , no ale nie tuki piekny i kwitnący jak u Alenki
M-alinko, Bazylio, Paulii, welkam dziękuję Zaskoczyła mnie ta nemezja, bo jeszcze nawet się nie rozrosła na dobre, a już pączka puściła Janku kobea jak ruszy, to nie zatrzymasz Tak więc teraz szykuj się na dżunglę
Wpadam do Was z pączkami na które tak niecierpliwie czekam Pelargonia bluszczolistna-jedna będzie czerwona, a ta..Hm...Coś tam fioletowego prześwituje Nie mogę się doczekać
Pelargonia z nasion czerwona
No i zamknięta w sobie fuksja
Begonia-ma być strzępiasta, ale już nic mnie nie zdziwi
O, matko udało się. Bardzo przepraszam za wielkość, ale robię to po raz pierwszy od wielu lat. Mea culpa, mea maxima culpa. Nie chcę zaśmiecać Twojego jakże ciekawego wątku
To są zdjęcia sprzed tygodnia, o ile się nie mylę, teraz rośliny ruszają i zaczynają kwitnąć. Lubię luz, lubię wyjeżdżać stąd tyle wolnej przestrzeni A to są "żelazne" roślinki, które potrafią przetrwać niejedną nieobecność
M-alinko Nie..To inna Blacky ma już dość spore pąki , ale pewnie jeszcze poczekamy
A balustrada obwieszona i na zewnątrz, może zaraz zrobię jakieś zdjęcia
Póki co, begonie
Begonia, która miała być expresso
Begonia marmorata- też coś nie marmoratowo wygląda