agatka123Aguś ...Ty jako gość odpocznij na hamaczku...a my zmęczeni ostrym słoneczkiem ukryjemy się obok w cieniu altany... Miło czytać przyjazne opinie - dziękuję
ewa_tuli Ewciu i ja lubię spacerować po Twoich włościach

aageAga dziękuję

asma Asiu jestem, jestem ...odpoczywam na hamaczku i oglądam swój świat na leżąco prawie każdego dnia

April Joluś

123katexwitam i zapraszam ...wieczorem kolejna pozcja zdjęć...
Annar13 dziękuję...zapraszam...choć hamak oblegany znajdzie się chwila i dla Ciebie...
AGNESS Aguś słowa uznania płynące z ust właścicielki tak pięknego i barwnego ogrodu jak Twój to balsam na moją duszę... serducho się raduje

mm-complex Danuś i dla ciebie znajdzie się chwilka, by odpocząć na hamaczku...hahaha, a to prezencik dla mamusi sprawił ogromną radość domownikom i gościom...zapraszam starczy miejsca dla wszystkich. Danuś moją opinię o swoim ogrodzie znasz więc wiesz jak cieszą mnie słowa wypowiedziane z Twoich ust...dziękuję
Dorota71 Witaj Dorotko dziękuję za odwiedzinki i wpis...nie sposób jest odwiedzić wszystkich i jeszcze pozostawić w każdym wątku po sobie ślad...Ja u ciebie też jeszcze nie byłam ...ale nic straconego uwielbiam poszukiwać nowych ispiracji...
Pozdrawiam i zapraszam wieczorkiem...będą fotki...