Różyczki faktycznie cudne. Tylko co łazi po Pashmince Jestem uczulona na robale, bo po przeczytaniu kilku wątków jawią mi się jako te średniowieczne smoki Ale uważać trzeba... Hostowisko bez zarzutu. Mam nadzieję, że już je tak zostawisz.
Eden Rose już Ci kwitnie a mój w pączuchach tylko jeszcze muszę trochę poczekać
Boszsz już Ci kwitną fuksje - czy one są z tegorocznych zakupów?
Moje jakieś niemrawe w tym zakresie
Dzięki dziewczyny za odwiedziny ;) Ale mi się rymnęło
Fuksje z tegorocznych zakupów u Adriana. Ta duża już nawet rozwinęła kwiatki ale wieczorkiem nie zdążyłam pstryknąć zdjęcia bo miałam dzień podlewania tui.
Wiecie może po jakim czasie będzie wiadomo czy tuje się przyjęły? Sadziłam 1,5 miesiąca temu...
Justynko,ogród zmienia się nie do poznania.Wszystko rosnie ci na potęgę ,masz ręke do roslin.Na moich 20 fuksji jedna ma tylko pączki,pozostałe spią i nie wiem czy będa kwitnąć,bo za wczesnie wystawiłam je na dwór,przymarzły i długo sie odnawiały.
Justyś Ale cudności nam pokazujesz Co do tui to myślę jak Becia: gdyby się nie przyjęły to już by brązowiały. A jakie kupowałaś? W doniczkach czy kopane z gruntu? Jeśli w doniczkach to spoko, przecież popadywało. Natomiast jak z gruntu to dalej podlewaj bo zapowiadają upały.
Pozdrawiam.
Tuje były kopane z gruntu, Fakt że przy nas je wykopywali a jak przyjechaliśmy to od razu je wsadzałam. Nawet doby nie siedziały poza ziemią Kupowaliśmy Szmaragdy.
Nareszcie jakieś fotki w większej ilości
Ismena bomba moja jednak będzie żółta - widać już kolorek
Różyczki śliczne mam nową chorobę
I Ancient Lace ci kwitnie