Potrzebuję kolejny raz Waszej pomocy

. w moich kaktusach zalęgły się robale. Zupełnie nic nie było widać, rośliny z wierzchu prezentują się normalnie, echinopsis nawet kwitnie. Odkryłam to g... przypadkiem przy przestawianiu i jestem przerażona, są w kazdej doniczce. Wychodzą dołem, przez drenaż - przy stuknięciu doniczką o parapet. Są ich całe stada!!! Małe, szare, z dużymi czułkami, trochę jak pluskwiaki. Poruszają się bardzo szybko. Największe mają po 2-3 mm długości. Co to jest? Jak z tym walczyć? NIe chce, zeby to coś zeżarło mi wszystkie rośliny.... Przepraszam za jakość zdjęć, ale mam taki aparat jaki mam i nic więcej nie udało mi się zrobić. Oto zdjęcia kilku pojedynczych sztuk. Po przepuszczeniu przez program graficzny (maksymalne wyostrzanie) mogą się wydawać trochę ciemne, ale w realu są nie czarne, lecz szarawe (i nie białe, jak wełnowce).
Dodam, ze na poczatku maja wystawiłam kaktusy na dwór i schowałam dopiero niedawno, gdy okazało się, ze w tym roku nie ma lata tylko nieustanne deszcze. Także miały dość wilgotno.