Petunie ? co tu dużo gadać... są cuuudne

A półeczko-skrzyneczki wyglądają wspaniale i też mają fajny szarawy kolorek (lubię takie kolorki)

Oj warto było być grzeczną przez dwa dni... oj warto... Pochwały dla Mężusia

Skrętnikiem od Dorotki(szarotki) już się zachwycałam wcześniej i teraz podtrzymuję swój ogromny zachwyt. Ten różowy delikatny róż jest wprost rozbrajający.... piękny....

Widok na okno....

Coleusy śliczne i zdrowe a kolorek nawet mi się podoba, taki spokojny , niekrzykliwy

Fuksje najwyższa klasa ? baletniczki prezentują się wyśmienicie

Goździki maja naprawdę ładny kolorek... i znów ten delikatny róż... oj kusisz Agatko tym różem, kusisz... aż oczu nie można oderwać. A mi w tym roku zakwitły tylko trzy sztuki... hi..hi...

Jeśli chodzi o pomidorki to ja wymiękam.... kompletnie sie na nich nie znam.... ja tylko potrafię je konsumować.... mniam....

Widzę jednak, że bardzo dbasz o swoje pomidorki. Wszystko wygląda tak profesjonalnie i pięknie, widać, że wkładasz tam wiele swojego serca i pracy. Ja w ogródku mam pomidorki koktajlowe, które raz posadzone teraz co roku sieją się same. Owocują do pierwszych mrozów, tak więc nigdy głodna z ogródka nie wychodzę....

Agatko i Ty mówisz, że ja mam rękę do kwiatków.... hi...hi.... ja to mogę się schować przy Tobie... i oddać co najwyżej zasłużone pokłony...

Wcale nie przesadzam... i z niecierpliwością czekam na następną sesję fotograficzną

Ps. nasionka od Ciebie ładnie wzeszły.... To chyba pierwszy raz jak wzeszło coś co ja posiałam... ale to pewnie zasługa nasionek i dobrej energii w nich drzemiącej....

Pozdrawiam bardzo, bardzo gorąco