O, już różano się u Ciebie zaczyna! Ja codziennie ogladam swoje pąki i z trudem opieram się pokusie, żeby nie grzebnąć pod zielonym kokonem i nie sprawdzić koloru pąka
Aniu, śliczności tyle pąków różanych i tylko patrzeć jak wystrzelą fontanną kolorów a ta pnąca, rewelka.
Też zwróciłam uwagę na trawę, lubię pasiaste ślicznotki.
Miłej niedzieli
Aniu, przetacznik spicata czy goździk arenarius - świetne ujęcia Zresztą wiele dobrych zdjęć. Nad niektórymi można dłużej się zadumać, bo wydobywasz z nich ukryte piękno
Chyba faktycznie pomieszały się strony świata. U mnie, w zimnej części kraju, róże kwitną gdzieś od tygodnia. Wysyp truskawek w pełni. A na południu? Tylko pączki róż?
Aniu, jak szkodą, że mieszkasz tak daleko, poprosiłabym o kurs fotograficzny, przynajmniej na podstawowym poziomie.
Witaj Aniu,znowu piękne irysy tak długo kwitną w tym roku, u mnie też aż mnie to zaskakuje bo codziennie jakieś nowe dokwitają,za moment będą piękne róże ,ogrody są w tym momencie urocze
Aniu witaj.
Czasami spaceruję po Twoim ogrodzie, gdyż fascynują mnie Twoje fotki.
Umiesz wydobyć piękno z roślin.
Śliczna ta pienna róża.
U mnie jednak już kilka zmarzło i więcej nie sadzę, ale miały interesujące podkładki, które kwitną pojedynczymi kwiatami.