nie, no ja w sezonie przestanę do Ciebie wpadać na kawę, bo nie wiem, gdzie oczy podziać, jak te piękne róże widzę...mam swoją maleńką listę jesiennych zakupów rózanych, ale po wizytach w forumowych ogrodach lista rośnie i rośnie...Ale bardzo chętnie zobaczyłabym te róże w szerszym planie, czyli jak wygladają na rabatach - da się zrobić?
Patuśka , zapisuj co ci wpada w oko, poczytaj komentarze i wybieraj polecane rózyczki...dobierzesz silna grupe i bedziesz cieszyła oczy...a z reszta ty masz juz sporo róz przeciez Jak rosna róze z Flo...,pamietam,ze coś marudziłas ...poprawiły sie Pat niech no zakwitna wieksza iloscia kwiecia to pyknie sie je ogólem..też to trwa polowanie na pierwsze kwiaty...i upajanie sie nimi
o, o takie zdjęcia, jak bodziszkowego łanu mi chodzi Róże z Flo się zebrały w sobie, ND mają już ponad metr Angielki też ładnie odbiły, myślę, że było tak, jak dziewczyny pisały: za krótko je przycięli i dlatego wolniej szło im odbijanie po zimie, ale teraz rosną cudnie, a Avalon bedzie nawet kwitła, choć już chciałam jej nagrobek stawiać
Pat tak mysłam,ze z tymi rózami bedzie ok...ja nie mam z nimi zadnych problemów....więc to była tylko kwestia czasu
Oczyma wyobrażni widze twój ogród ....juz zmieniłas go niesamowicie ...a jak ci te wszystkie patyczki wybujaja to kochana...
O foty sie postaram...ale ja mam na razie kiepski sprzet do focenia
No to się zdaje byc bodziszkowy łan,a tymczasem tuz przed bodziszkiem rosnie Charming piano , przed nim Lipstick , obok Rhapsody in Blue za nim przy podpórce Eden Rose z Passiflora przed nia Gospel , obok Pashmina dalej Acropolis Haidi Kum , przy scianie Bukawu...w głębi Citron Fraisewsio poprzetykane floksami , przetacznikami i chabaziami wszelakiej masci....widzisz..trzeba czekac aby zakwitło ...bo tak to zielona masa
Wróciłam z zakupów...spozywczych.....
Dlaczego oni mi too robia...jak ja przychodzę to oni mi buch taka rózyczke pod nos podstawiają...i jak tu koło niej przejśc
pomozecie mi ja nazwać Była tylko podpisana Rose Kordana czy to moze byc Biedermeier
Dorcia,piekne te twoje pupilki,ale widze,że oprócz piekności dla oka masz tez cos na ząb,to poziomki?Miałam kiedys fajne sadzonkii od koleżanki,ale jak moje panienki ganiały wzdłuż ogrodzenia to stratowały mi wszystkie.
Dorotko Księciunio wspaniały, jak ja róże w takim kolorze, a jak jeszcze pachnie to podwójnie
A w jakim to sklepie do produktów spożywczych dodają takie cudne róże
Dzieńdoberek niedzielny
Ranek jest sliczny...strasza burzami i gradem i niech tam im sie prognozy nie sprawdza ...bo juz doścć łez:roll:
Mam nadzieje ,ze pogoda ładnie przewisi a noca spadnie rzęsisty deszczyk
Loki witaj witaj...a tam galopujący...żyjacy Miło,ze wpadłes z dalekiego kraju Małgosiu no tak...na ząb mam poziomki , truskawki całoroczne ,malinki Jagody kamczackie i borówki amerykańskie Ale przede wszystkim mam slicznotki Aneczka widze ,ze wrazliwa jestes na ksiezniczki....ja tez nie potrafię sie nimi nie pozachwycać... Majeczka...Ksieciunio popisuje się....no ładniusi jest na prawdę A odnosnie sklepu...to w Lidlu były takie ło..... na pniu slicznotki, no moze pieńku bo króciutkim Marysiu nie mam takiego problemu....,może zbyt płytko sadzisz róze i wyrastaja z podkładki Musisz te dzikie pedy ciachac