Moje cuda ;-)
Re: moje cuda ;-)
Ja się pytam, czemu tylko jeden "obiekt"? Czekamy na więcej 

- dzika
- 500p
- Od: 17 lut 2012, o 21:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Efekt faktycznie oszałamiający! Chyba muszę wybrać się do Ciebie na szkolenie, bo dla mnie aparat fotograficzny to dalej czarna magia.
Dusiaaa witam Cię u mnie i dziękuję
furious padło na tego bo już przekwita, więc chciałam jeszcze zdążyć go utrwalić
na chwilę obecną szykują mi się 3 nowe kwitnienia - kolejna miniaturka, taki jeden co już kwitnął a teraz ma nowy pęd i jeden taki co to już nie pamiętam jaki był
mam teraz sporo wolnego czasu więc docelowo obfocę chyba wszystkie które kwitną
-- 14 cze 2013, o 11:24 --
Moje umiejętności kończą się na włączeniu aparatu, zmianie obiektywu (już umiem), wybraniu trybu (auto bądź makro) i wkręceniu soczewki powiększającej
Taki ze mnie fotograf

furious padło na tego bo już przekwita, więc chciałam jeszcze zdążyć go utrwalić
na chwilę obecną szykują mi się 3 nowe kwitnienia - kolejna miniaturka, taki jeden co już kwitnął a teraz ma nowy pęd i jeden taki co to już nie pamiętam jaki był

mam teraz sporo wolnego czasu więc docelowo obfocę chyba wszystkie które kwitną

-- 14 cze 2013, o 11:24 --
Daj spokój - totalna amatorka ze mnie. Wczoraj dzwoniłam do M bo nie potrafiłam zmienić obiektywudzika pisze:Efekt faktycznie oszałamiający! Chyba muszę wybrać się do Ciebie na szkolenie, bo dla mnie aparat fotograficzny to dalej czarna magia.

Moje umiejętności kończą się na włączeniu aparatu, zmianie obiektywu (już umiem), wybraniu trybu (auto bądź makro) i wkręceniu soczewki powiększającej

Taki ze mnie fotograf

Piękne zdjęcia po zabawie z makro

Szkoda, że ja nie mam aparatu, bo uwielbiam takie zdjęcia

popieram Tomka i również czekam na więcej zdjęć innych storczyków, które zakwitnąfurious pisze:Ja się pytam, czemu tylko jeden "obiekt"? Czekamy na więcej

Przepraszam ,a jakie zasmiecanie? To jest watek "moja kolekcja" wiec chyba piszemy tu o naszych storczykach i je pokazujemy tak???Fotki piekne Kasiu ,widze ,ze Ci sie spodobala zabawa z aparatem 

actus cieszę się, że Ci się podobają
Jak sama wiesz póki co nie mam nic ciekawszego do robienia, więc testuję nową zachciankę mojego M 

Testuj testuj ,to potem ja sobie taka sama zachcianke kupie i mi wszystko powiesz co i jak
.Fotki naprawde konkursowe!!!

actus żeby było śmieszniej ja bardzo długo byłam na nie jeśli chodzi o zakup nowego aparatu (uważałam że stary jest OK i nie ma potrzeby zmiany). Dopiero teraz widzę różnicę pomiędzy kompaktem a lustrzanką (raczej z dolnej półki żeby nie było
)

No mnie na wyzsza polke raczej nie stac wiec ta nizsza zdecydowanie mi odpowiada 

Testuj testuj katkaaa, my sobie popodglądamy 

- Dusiaaa
- 1000p
- Od: 4 cze 2012, o 08:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
fajne fotki
bardzo mi się podoba pierszy falek
ma jakąś nazwę?

=> zapraszam na storczyki po mojemu<=
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Marzy mi się: Bellina, Piccolo red, Black Bird,Vanda i więcej parapetów
Dusiaaa bez nazwy - marketowiec jak wszystkie które posiadam
- Dufin
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 cze 2012, o 11:03
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
też się zakochałam w pierwszym, czy on jest woskowy? Tylko raz widziałam takiego samego na allegro a chętnie bym takiego nabyła 

Dufin aż musiałam pójść i go "pomacać"
Wydaje mi się że ma coś z woskowca, aczkolwiek pewności nie mam. Na pewno woskowy jest ten żółty (prezentowany zaraz po tym, o którym rozmawiamy)
-- 14 cze 2013, o 20:27 --
no dobrze, to teraz owoce mojej wyprawy (bardzo szybkiej i konkretnej) do tesco (peloric dla siostry bo ja już takiego mam, ten drugi dla mnie na pocieszkę):

-- 14 cze 2013, o 20:27 --
no dobrze, to teraz owoce mojej wyprawy (bardzo szybkiej i konkretnej) do tesco (peloric dla siostry bo ja już takiego mam, ten drugi dla mnie na pocieszkę):