Witam wieczorową porą w zimową wiosenkę
Pogoda niestety nie nastraja nas do działania, a w moim przypadku to już zupełnie. Choróbsko kolejne mnie dopadło, więc niespecjalnie cieszę się nadchodzącym sezonem ogrodowym. Jak na razie ogród jest przykryty cienką warstewką śniegu,więc nie widac ogromu prac czekających mnie wiosną. Dzięki wszystkim zaglądającym w me skromne progi
Jolu u mnie wiosny brak, ale to co u mnie urosło masz na załączonych zdjęciach Kora sprawiła nam niespodziankę
Witam wiosennie, bo i do mnie wiosenka dotarła
Wparowała w zastraszającym tempie,tak że kwitnące krokusy musiały szybko ustąpic miejsca tulipanom
Jolu psiaki rozrabiały strasznie, ale już mają nowe domki, a ja i ogród chwilę wytchnienia.
Małgosiu dziękuję bardzo, bo to u mnie towar deficytowy, a przydały by się jakieś zapasy
Bodziu zaglądam , choc od jakiegoś czasu jakoś ciężej mi to idzie i chyba zapomniałam, że tutaj zawsze można podładowac akumulatorki
Na dowód mojej wiosny kilka kolorków z wiejskiego ogródka
Ewcia
No jak to nie ma co pokazywać.
Wiejski jest wspaniały!
U mnie nadal niby pole orne a drzewa jak stały w miejscu tak stoją.
Mój wymarzony busz, zostanie już na stałe mikro buszem chyba.
Nadal mam propozycję podmianki.
Babuszko bardzo mi miło gośc Cię w moich skromnych progach Nie wiem, czy ta zamiana spodobała by Ci się, bo jak już mieniac, to na całego Dla Ciebie jeszcze trochę kolorków z wiejskiego ogrodu
No to moja kalina zmieni miejscówkę, tam gdzie teraz rośnie absolutnie nie ma aż tyle miejsca.
Muszę ją przesadzić dopóki jeszcze jest mała.
A tamaryszek jest po prostu boski.
Witam zaglądających Jolu zaglądam na forum i do Waszych cudnych ogrodów również, tylko jakoś nie zostawiam śladów
Comciu moja kalina również w niefortunnym miejscu rośnie, więc w tym roku muszę ja mocno zmniejszyc, gdyż rośnie przy furtce.Jak kwitła nie dało się wejśc
Jadziu maluszki na szczęście znalazły domki, bo tych łapek do biegania u mnie nie brakuje Tamaryszek w czasie kwitnienia jest naprawdę piękny.
No i kilka fotek z trochę zaniedbanego wiejskiego ogrodu