Moja rabatka2- perdii

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 mar 2006, o 16:35
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Moja rabatka2- perdii

Post »

Dorotko dziękuję bardzo za pamięć ;:196 Tak jak się umówiłyśmy.Plany się nie zmieniły :D
Marto współczuję Wam tych podtopień,powodzi i ciągłego deszczu. Mam nadzieję, że w końcu ten deszcz się skończy.
Danusiu u mnie powtarzające są bardzo mizerne od samego początku. Nigdy ich już nie kupię.
Dzisiaj prawie cały dzień byłam "internetową" niańką :;230 Wnuczek tak stęsknił się za babcią, że bawiliśmy się na Skypie. Razem zjedliśmy śniadanie, bawiliśmy się w strażaków,kolejarzy itp. proszę jak teraz można na odległość bawić się z wnukami a pamiętam czasy kiedy telefon był na korbkę rozmowy łączone przez telefonistkę,posiadanie telefonu w domu było wielkim luksusem ;:306 ;:306 W poniedziałek wyjazd do Gdańska mnie czeka ponieważ wnuczka i wnuczek z córką przylatują do mnie z wizytą. Prace ogrodowe niestety będą na trzecim planie.Nadrobi się po wyjeździe a muszę nacieszyć się wnuczętami :heja
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Gosiu ,bardzo się cieszę ;:196 pogadamy sobie jutro na drzewie :;230 nio nie to taki mały żart ;:306
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jurek, to prawdopodobnie szara pleśń. Trzeba pryskać środkiem grzybobójczym przed zawiązaniem się pąków. Teraz przepadło.
Gosia, mam powtarzające truskawki-ani to plenne, ani bardzo smaczne :? Kupowałam odmianę Selva, nie bardzo mi się podoba. Może Twoje wcześniaczki lepiej się sprawdzą :D
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dorotko cieszę się, że się spotkamy :heja nawet jaby się odbyło na drzewie :;230
Ewa z powtarzającymi truskawkami jest u mnie to samo i ta sama odmiana.Nie będę zajmowała miejsca takimi truskawkami.
koziorozec
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2013, o 21:52

Post »

Witaj Gosiu,dzisiaj pierwszy dzień bez deszczu,chociaż chmury wisiały okropne, ja jestem jakaś zmęczona,stwierdziłam ,że dawno nic kupiłam do ogrodu więc pierwsze pojechałam na targ nakupiłam bylinek a potem pojechałam do szkółki i dokupiłam 2 piwonie ,krzewuszkę hortensję,janowca po czym stwierdziłam że nie mam gdzie tego posadzić i muszę coś doryć dołożyłam sobie pracy i wcale mi się nie poprawiło, dalej jestem zmęczona i nic mi się nie chce ;:223
Awatar użytkownika
dotii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 cze 2012, o 07:45
Kontakt:

Post »

Witaj Gosiu ;:196
Co słychać u Ciebie ?
Miłego dnia :wit
Mój zielony raj.
Zapraszam do mojej cz.2 http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=72247" onclick="window.open(this.href);return false;
Wymienię/Kupię/Sprzedam http://forumogrodnicze.info/viewtopic.p ... 53&start=0" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Teraz pomieszałam odmiany, ale przyuważę tę Selvę 8-) Ciągle się przekonuję, że naprawdę wystarczy raz, a dobrze :wink: Z różami bywa podobnie.
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj Dorotko ;:196 U mnie wszystko dobrze. Zrobiłam 15 słoików kompotu czereśniowego :heja :heja Jeszcze raz dziękuję za czereśnie ;:196 ;:196 Teraz psychicznie nastawiam się na przyjazd córci z dziećmi .Dzisiaj jedziemy na wieś bo w czasie wizyty to będzie ciężko z pracami w ogrodzie i wyjazdami na weekend.Nie miałam czasu na forum, a jak kochane skarbeczki przyjadą to w ogóle czas będzie mało na wszystko :;230
Ewo ja mam ja posadzoną w wiadomych dla mnie miejscach. Pierwsze owocowanie jest w miarę zadowalające, ale następne to po 1,2 z krzaczka zbieram :(
Wczoraj otrzymałam chryzantemy zimujące od Jatra Sadzonki bardzo ładne :heja Dzisiaj posadzę je i niech dobrze rosną.
x-ja
---
Od: 11 wrz 2008, o 19:15

Post »

Zatem pogódki na dzisiaj skoro zapowiadają się prace ogrodowe no i miłego weekendu :wit
perdii
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dziękuje bardzo Właśnie się chmurzy, :( ale mam nadzieję że nie będzie padać.
Awatar użytkownika
Amara
1000p
1000p
Od: 13 maja 2013, o 19:07

Post »

U mnie tez pochmurno ale nie pada 8-) Choć jeszcze mogłoby pokropić bo suchooooooo
okropnie ;:224
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32

Post »

U mnie dziś na przemian pochmurno i słonecznie... choć powietrze ciepłe... po 13 zrobiło się na chwilę zimno...teraz choć słonko przyświeca, powietrze zrobiło się wyraźnie rześkie... trzeba było nałożyć polar...
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18

Post »

Gosiu jak się dziś czujesz ? Ja jestem zadowolona ,bo w tym tygodniu nadrobiłam wszystkie zaległości spowodowane deszczami .Następny tydzień zapowiadają burzowo deszczowy ,a mnie czekają rewolucje w moim dzikim zakątku ,bo już przesadził ze swoją dzikością i włazi mi w azalie :;230 ;:223
Awatar użytkownika
maniusika
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 20:50

Post »

A u mnie było aż aż gorąco dopiero pod wieczór się ochłodziło .. Słonko pomału wypija wodę z rabatek , poruszyłam przy warzywach i na rabatach aby szybciej schło . Też czekam na chryzantemy od Jatry , ciekawe kiedy przyjdą ..
zapraszam do mego ogrodu..Janka
Moje -marzenia-maniusika -IV
Mój album
e-babcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2011, o 16:34

Post »

Kochanie mam nadziej ę że dobrze sie bawiłaś z wnukami :wit :wit
Zablokowany