Kawy mi trzeba. Co prawda pięknie świeci słonko (nareszcie
 Kawy mi trzeba. Co prawda pięknie świeci słonko (nareszcie   ), ale miałam bardzo wczesna pobudkę.
 ), ale miałam bardzo wczesna pobudkę. Moje fuksje zaczynają szaleć z kwiatami
 W zeszłym roku nie miałam żadnej. W tym roku - kilka odmian. To m.in. Twoja zasługa
 W zeszłym roku nie miałam żadnej. W tym roku - kilka odmian. To m.in. Twoja zasługa  

Kawy mi trzeba. Co prawda pięknie świeci słonko (nareszcie
 Kawy mi trzeba. Co prawda pięknie świeci słonko (nareszcie   ), ale miałam bardzo wczesna pobudkę.
 ), ale miałam bardzo wczesna pobudkę.  W zeszłym roku nie miałam żadnej. W tym roku - kilka odmian. To m.in. Twoja zasługa

*cz.3*,  Początki hoyozy i inne roślinki  Madzia

tak na niej pięknie
 tak na niej pięknie 

Pięknie fuksjaki kwitną, niedługo całe będą obsypane kwiatkami. Moje begonie dopiero zaczęły wychylać się z ziemi, późno sadziłam.
 Pięknie fuksjaki kwitną, niedługo całe będą obsypane kwiatkami. Moje begonie dopiero zaczęły wychylać się z ziemi, późno sadziłam.

właśnie skończyłam pakowanie tych pyszności od żeżnika
 właśnie skończyłam pakowanie tych pyszności od żeżnika  

Potem wypocznę sobie na mojej werandzie
 Potem wypocznę sobie na mojej werandzie i może jakiś napój chłodzący
 i może jakiś napój chłodzący  

Plus jeszcze te pyszności..To ja się pakuję w paczkę, priorytet i jestemmaja79 pisze: Potem wypocznę sobie na mojej werandzie
wśród kwiatuszkówi może jakiś napój chłodzący

Szkoda że idę na noc do pracy, bo chętnie bym wieczorkiem na twojej werandzie posiedziała
 Szkoda że idę na noc do pracy, bo chętnie bym wieczorkiem na twojej werandzie posiedziała 

Dziewczyny Wy sie nie martwcie jakoś dotrzecie,pogoda
 Dziewczyny Wy sie nie martwcie jakoś dotrzecie,pogoda Jedynie Ty bidulko Tesiu w pracy
 Jedynie Ty bidulko Tesiu w pracy   
   ale myślę,że ten napój regeneracyjny w pierwszej paczce podeślemy
 ale myślę,że ten napój regeneracyjny w pierwszej paczce podeślemy  Co Tesiu?
 Co Tesiu? 
Aniusweety pisze:JaKawy mi trzeba. Co prawda pięknie świeci słonko (nareszcie
), ale miałam bardzo wczesna pobudkę.
Moje fuksje zaczynają szaleć z kwiatamiW zeszłym roku nie miałam żadnej. W tym roku - kilka odmian. To m.in. Twoja zasługa

urosłam
 urosłam  

lecę do ciebie razem z dziewczynami
 lecę do ciebie razem z dziewczynami