Ogródek Gosi cz. 10
Re: Ogródek Gosi cz. 10
Pięknie zaczęły Ci kwitnąć róże. Zwróciłam uwagę na Abraham Darby; ma ciekawy kolorek (na fotce u Austina jest bardziej pomarańczowy). No, i bardzo spodobał mi się Twój pies... 

Pozdrawiam, Ania
Ogród 100 róż cz. IV
Ogród 100 róż cz. IV
- renzal
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 maja 2011, o 12:33
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jak się napatrzyłam
to mimo obietnic, jednak na zakupy pojadę! 

pozdrawiam Renata Pod Jesionem cz.5 ,czyli: akt V dramatu!
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja
)Nadzieja umiera ostatnia...
Ciągle marzę, że w tym roku uporządkuję mój ogród. (nowy rok - już szósty - nowa nadzieja

- Margo2
- Od: 8 lut 2010, o 12:14
Martuś, u mnie róż coraz więcej. Dzisiaj rano widok był nieziemski. Niestety mój aparat nie potrafi oddac tego widoku.
Ale mnie od razu lepeij szło sie do pracy.
Daj znac czy doszła przesyłka.
Ewuś, ciekawe, dlaczego ten grzb atakuje tylko niektóre piwonie. Moja różowa pełna i ta, która może dzisiaj pokaże maja zawsze pączki. Natomiast 3 własnie wytwarzają pączki, ale one usychaja. W zeszłym roku jedna z piwonii miała jeden kwiat. W tym roku już nie.
Aniu, ciesze sie, że spodobał Ci się mój pupilek. To wierny towarzysz moich prac ogródkowych. Ciągle skory do zabawy, co czasem jest uciążliwe.
U mnie Abraham raczej jest typowo rózowa różą. No może z niewieklkim odcieniem pomarańczu, ale to w momencie kiedy rozkwita. Teraz już jest całkiem rózowy.
Renatko, ciekawe co kupisz. Ja już miałam nic nie kupować i zobacz co się porobiło
Ale mnie od razu lepeij szło sie do pracy.
Daj znac czy doszła przesyłka.
Ewuś, ciekawe, dlaczego ten grzb atakuje tylko niektóre piwonie. Moja różowa pełna i ta, która może dzisiaj pokaże maja zawsze pączki. Natomiast 3 własnie wytwarzają pączki, ale one usychaja. W zeszłym roku jedna z piwonii miała jeden kwiat. W tym roku już nie.
Aniu, ciesze sie, że spodobał Ci się mój pupilek. To wierny towarzysz moich prac ogródkowych. Ciągle skory do zabawy, co czasem jest uciążliwe.
U mnie Abraham raczej jest typowo rózowa różą. No może z niewieklkim odcieniem pomarańczu, ale to w momencie kiedy rozkwita. Teraz już jest całkiem rózowy.
Renatko, ciekawe co kupisz. Ja już miałam nic nie kupować i zobacz co się porobiło

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Gosiu piękna piwonia..... wprawdzie nie taka jak być miała, ale naprawdę piękna
Iryski masz cudne...... no i te róże..... ja dziś pomstowałam na swojego Williama Morrisa.... niby piękna różyczka, ale ma tak wiotkie łodygi, ze nie jest w stanie utrzymać kwiatów, zwisają, wykładają się..... poobserwuję ją jeszcze przez przyszły rok, jeśli tak dalej będzie, to wymienię ją na inną

Iryski masz cudne...... no i te róże..... ja dziś pomstowałam na swojego Williama Morrisa.... niby piękna różyczka, ale ma tak wiotkie łodygi, ze nie jest w stanie utrzymać kwiatów, zwisają, wykładają się..... poobserwuję ją jeszcze przez przyszły rok, jeśli tak dalej będzie, to wymienię ją na inną

- Margo2
Informuję wszemi wobec, że 6 lipca organizuję u siebie spotkanie.
Poprosze o informację, kto byłby chętny na takie spotkanie
Aguś, myślę, że łodygi powinny się wzmocnić do następnego roku. Prawdopodobnie te młode takie sa wiotkie. Moja Mary ros w tej chwili zachowuje się tak samo, ale tylko jedna. Druga ma sztywne gałązki
Poprosze o informację, kto byłby chętny na takie spotkanie
Aguś, myślę, że łodygi powinny się wzmocnić do następnego roku. Prawdopodobnie te młode takie sa wiotkie. Moja Mary ros w tej chwili zachowuje się tak samo, ale tylko jedna. Druga ma sztywne gałązki
- Margo2
Maju, tak po prostu. Jeśli ktoś ma ochotę to zapraszam
Dzisiaj mój ogródek rozkwitł wieloma kwiatami. Rano az miło iśc do pracy po porannym obejściu
Ostatnia piwonia. NN. Pozostałe 4 zastrajkowały.

Westerland

Geisha

Iceberg

Nn, podejrzewana o to, że to Handel lub Niobe

Doniczkowa Pashminka

Ghislaime de Feligonde

NN

Pilgrim

Caribria

Miniaturowa NN

Queen of Sweden

Clair R.

Eden

Leonardo

Grussan an aachen

Dzisiaj mój ogródek rozkwitł wieloma kwiatami. Rano az miło iśc do pracy po porannym obejściu
Ostatnia piwonia. NN. Pozostałe 4 zastrajkowały.

Westerland

Geisha

Iceberg

Nn, podejrzewana o to, że to Handel lub Niobe

Doniczkowa Pashminka

Ghislaime de Feligonde

NN

Pilgrim

Caribria

Miniaturowa NN

Queen of Sweden

Clair R.

Eden

Leonardo

Grussan an aachen

- sweety
- Od: 20 mar 2012, o 09:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ghislaime de Feligonde i u mnie rośnie wraz z clematisem (tyle, że z clematisem Dzieci Warszawy). Jest to zeszłoroczna kompozycja, zaraz obok bramki wejściowej do ogrodu i jestem bardzo ciekawa, jak to będzie wyglądać. Z tego co widzę u Ciebie - będzie dobrze 

-
- Od: 24 kwie 2008, o 10:57
Gosiu Twoje róże piękne , nic nie zniszczone płatki, u mnie te co kwitły zniszczył grad
ale maja dużo pąków to lada dzień zakwitną
ale maja dużo pąków to lada dzień zakwitną

- majka300
- 1000p
- Od: 21 sty 2010, o 21:15
Gosiu ale pięknie u ciebie
Geisha mnie zachwyciła 

"Żeby ujrzeć piękno i umieć się nim wzruszyć, Pięć zmysłów to za mało, do tego trzeba duszy..."
Mój mały świat
cz.1, cz. 2
Zapraszam
Mój mały świat

Zapraszam

-
- Od: 22 sty 2013, o 21:52
Witaj Gosiu,ale piękna odsłona róż a to na pewno dopiero początek,dzięki wielkie za kwiatuszki dziś dotarły, są w wodzie ,jutro do ogrodu pomaszerują 

- majka411
- Od: 12 sie 2009, o 18:55

Pashminka

- Isia
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu ale widoki
Queen of Sweden jaka śliczna podobna troszkę do Heritage piękne widoki, moje różyczki młodsze i muszę jeszcze poczekać na kwitnienie... popatrzę u Ciebie 

- Annes 77
- Od: 6 maja 2008, o 19:11
Gosiu Pashminka jak ładnie Ci się rozwinęła no i wiadomo Eden jak zwykle piękny 

- Józef
- Od: 26 mar 2006, o 12:11
- Kontakt:
..caribria...śliczna !!!Gdzie ją można kupić ? Mnie oczywiście podobają sie "pstrokate"...