Actusowa kolekcja cz.II
Re: Actusowa kolekcja cz.II
A ty Kacha chcesz chlopca ,czy dziewczynke?
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Mam nadzieję, że pytasz o kotka
Ja mam już i kociczkę i kocurka w drugim mieszkaniu, tak więc lepiej kociczkę, żeby się chłopy nie tłukły
Zdjęcie poproszę
Ja mam już i kociczkę i kocurka w drugim mieszkaniu, tak więc lepiej kociczkę, żeby się chłopy nie tłukły
Zdjęcie poproszę
Kociczka czarna.Kocurek ,ktory nazywa sie Nono uwielbia wachac moje storcze
Jego wpuszczam do pokoju storczowego bo nie robi zadnych glupot a ta mala wydra ..szkoda gadac.Wiec Nono jak sie przyklei z nosem do storczyka to pekam ze smiechu.Szczegolnie upodobal sobie liscie Philadelphii ktora obecnie nie kwitnie ,wiec nie wiem o co tu chodzi bo mam wrazenie ze ona dziala na niego jak narkotyk.
Wlasnie zauwazylam ze moj champion ,biala hybrydka odbil z dwoch uspionych oczek na pedach ,ktore mu przycielam jak przekwitl.Wiec juz nie wiem jak to jest z tym przycinaniem bo z reguly tego nie robie a tu dla eksperymentu ciachnelem dwom i ten odbil a drugi nie
Wlasnie zauwazylam ze moj champion ,biala hybrydka odbil z dwoch uspionych oczek na pedach ,ktore mu przycielam jak przekwitl.Wiec juz nie wiem jak to jest z tym przycinaniem bo z reguly tego nie robie a tu dla eksperymentu ciachnelem dwom i ten odbil a drugi nie
- kamikami26
- 1000p

- Od: 14 maja 2013, o 11:32
Nadrobić wątek Kasi... mocna herbata i sporo czasu
Ale ja nie lubię jak storczyk wykręca takie numery jak ten Twój PiccoloRed... idzie ten łysy pęd, a na końcu kwiaty... taka antena
Ale ja nie lubię jak storczyk wykręca takie numery jak ten Twój PiccoloRed... idzie ten łysy pęd, a na końcu kwiaty... taka antena
Tomek!!!
Na Piccolo nic nie poradze ,taki juz jest ,najwazniejsze ze nadal kwitnie i dalej ten ped przedluza ,co daje mi przyszly obraz jego kwitnienia.Naprawde piekny storczyk 
Ja bym go uciął w połowie i wsadził do ziemi, może się ukorzeni i będzie bardziej symetryczny*
*Post miał charakter żartobliwy, nie próbujcie tego w domu!
*Post miał charakter żartobliwy, nie próbujcie tego w domu!
- Mariusz3357
- 1000p

- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Nie było mnie 3 godziny na forum a tu 4str czytania
Nie ma cie chyba dziewczyny co robić
Do garów a nie
Kasiu będzie śliczny dzidziuś 
Pozdrawiam Mariusz3357
- Mariusz3357
- 1000p

- Od: 10 paź 2011, o 16:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj tam oj tam
Jak puszczają keiki to nie znaczy od razu że się zajmować nie umiesz
Każdy może poświadczyć że Ty to storczykami umiesz się zajmować 
Pozdrawiam Mariusz3357
Czasem maja taka urode niektore ze sie "keikuja" ale z reguly raczej dobry znak to chyba nie jest 
- kahim
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 30 cze 2011, o 10:55
Actus, przyznaj się, że je hormonami faszerujesz 
Dufin
to mnie pocieszylas teraz.A skoro o basal keiki mowa ,juz pisalam w poprzednim watku ,ze mam storczyka ktory jest naprawde okazem zdrowia ,jak kwitnie to ponad pol roku ,wypuscil dwa nowe liscie i korzonki i.....basalka z trzonu ,co naprawde nie jest dobrym znakiem.Jka to wytlumaczyc?
-- 12 cze 2013, o 21:47 --

-- 12 cze 2013, o 21:47 --
Nigdy w zyciu zadnej chemii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!kahim pisze:Actus, przyznaj się, że je hormonami faszerujesz