Ogród Bożenki - BOżENA1542

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

toż przecież ja WIEM. Tylko się droczę... Wiesz, ponoć ze śmiechu można urodzić. Nie chcesz?
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Iwonko
Chcę,pewnie ,że chcę(';:67')
Awatar użytkownika
coccinella
1000p
1000p
Od: 8 kwie 2008, o 12:42

Post »

no wiem, wiem
Obrazek
Obrazek

itd...
Pozdrawiam, Iwona.
moje wątki
ten się nie myli co nic nie robi
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Pozwiedzałam twoje włości, pogłaskałam wszystkie koty, pomiziałam psy, z podziwem zazdroszczę takiego Sz.M. i syna :D a najbardziej rozczuliły mnie oczywiście kurczaczki, puchate, łaciate, cudne!!!

Masz rzeczywiście mnóstwo energii, w dodatku tuż przed rozwiązaniem :shock: I pielenie, i przetwory, i zakupy, silnik jakiś sobie zamontowałaś, czy jak :lol: :lol: :lol: Ale wyniki są imponujące, robią wrażenie :)

Powodzenia!!!
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
BOzENA1542
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 14 cze 2008, o 21:31

Post »

Haniu
Takie przygotowanie gleby bylo po prostu koniecznością.Ziemia w tym miejscu była okropna:glina pomieszana z popiołem.Jedni z naszych poprzedników tzn właścicieli tej ziemi zakopywali wszystko co się dało,wszelkie odpadki np popiół, resztki niespalonego koksu,cegły , gruz.Przy pieleniu czy kopaniu znajdujemy mnóstwo innych rzeczy:najwięcej jest szkła z pobitych talerzy butelek słoików,,jakies puszki ,gwożdzie,fragmenty plastikowych zabawek,wszystko co nie miało możliwości rozkladu.tak więc ten obornik musiał być ,na szczęscie mamy swój.też mam nadzieję,że będzie rosło,kupiłam już nawóz do iglaczków :lol:
Nalewko
miziaj sobie proszę bardzo a specjalnie dla ciebie moja AZA

Obrazek Obrazek

Tylko ostrożnie ,bo jest bardzo ostra.Ma na swoim koncie zaduszenie ok 20 kurek,kilka kotków i poszarpane spodnie jednego z naszych gości( nie chciała Go wypuścić)A tak poza tym dla nas jest łagodniutka i taka kochana, że nie można się na nią gniewać.(nawet za pogryzione donniczki jak była młodsza)
a teraz moje ulubione dalie

Obrazek Obrazek

Obrazek

Dziękuję Wam wszystkim moje kochane.jakoś się trzymam,jestem na chodzie ,jeszcze prowadzę auto teraz ruch jest jak najbardziej wskazany,przecież się nie położę i nie będę czekać ,zresztą nie z moim charakterkiem ,ja nie usiedzę bezczynnie.dzisiaj znowu czekają mnie ogóreczki do zakiszenia. ;:36
Awatar użytkownika
violetta
500p
500p
Od: 15 kwie 2008, o 20:00

Post »

Piękna rabata ci wyszła, a właściwie twoim mężczyznom, oczywiście pod twoim czujnym okiem. A kurczaczki cudeńka.
Z wiosną nadzieje rosną. Wiola
Ogród violetty
ogród violetty cz.2
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Bożeniu ale Aza jest śliczna. A dalie cudowne pozdrawiam serdecznie. pa
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Awatar użytkownika
zygmaasia
100p
100p
Od: 7 lip 2008, o 19:05
Kontakt:

Post »

Niesamowite kilka dni nie zaglądałam tutaj i jakie zmiany, SLodkie kurczaczki, Aza - nasze marzenie o owczarku i przepięknw dalie :D Pozdrowienia!!!
Mój wąteczek
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=14941" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
Jadzia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 cze 2008, o 17:39

Post »

Bożenko Twoja Aza jest tak samo piękna jak Twoje dalie :lol:
x-T-s
---
Od: 15 cze 2008, o 20:23

Post »

Piesio bardzo ładniusi, a dalie....e tam, moje nawet pąków nie mają :cry: :cry: zazdraszczam :lol: :lol:
kaśka_
200p
200p
Od: 16 lip 2008, o 12:36

Post »

Pisałaś Bożenko u Gigi, że kupiłaś pierisa, który miał czerwone listki a teraz nie ma, co Cię martwi. Nie masz się czym zamartwiać. Ja mam takiego samego pierisa. Jest to piękny krzaczek. Jego cechą charakterystyczną jest właśnie to, że nowe, młode listki wybarwiają się na czerwono, a później znowu robią się zielone. I tak w kółko. No i oczywiście kwitnie. Ma takie malutkie białe kwiaty. Zapraszam do mojego ogródka, to sobie zobaczysz ( niestety, nie kwitnącego, bo jak kwitł to nie zrobiłam mu zdjęcia :( ).
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

witaj Bożęnko pomysł na rabatke świetny ,a co do pisklaczków to podrzuć mi ze dwa są urocze i takie kochane ;:87
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

Bożenko to z wąsikami to pustynnik biały
Awatar użytkownika
Nalewka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 paź 2006, o 12:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Aza to ideał psa! Ma takie mądre spojrzenie, piękną sierść, czujne uszy, uśmiech na pysku, a poza tym mój Prot kocha wszystkie owczarkowe sunie, najlepiej duże i niemieckie :D Ja siłą rzeczy też :lol:

Pozdrowienia :)
"Wyrzuciłem telewizor na śmietnik, a w radiu urwałem gałkę, tak aby nikt z rodziny nie mógł zmienić stacji i teraz jest tylko wasze radio u mnie w domu. I jestem naprawdę wolnym człowiekiem."
Awatar użytkownika
giga45
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 28 lut 2008, o 12:55

Post »

Bożenko odpisałam Ci o sadzonkach ale zamiast u Ciebie to u siebie. Wszystkie mi sie przyjęły i to bez ukorzeniacza. Jak masz ochotę to podzielę sie jak podrosną. Ale próbuj jeszcze raz na pewno sie uda. Jeszcze 2 tygodnie to koniecznie uważaj na siebie. Buziaki i głowa do góry.
Obrazek
Moje Gigulinki
Pozdrawiam wszystkich cieplutko - GIGA
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”