Aniu dziękuję za cieplutkie słowa

Bodziszki rozrastają się bardzo szybko, więc i Twój niedługo będzie piękną dorodną kępą
Agatko rabatka już zakończona, jeszcze tylko wysypać korą
Gosiu bardzo dziękuję,miło mi, że moje zakątki podobają Ci się
Jacku dziękuję za miłe słowa

Cieszę się, że fotki nie nudzą się Wam
Martusiu jaśmin zakwitł bardzo obficie, jak zresztą i wszystkie inne krzewy. Ten rok jest bardzo korzystny dla roślin
Ewuniu faktycznie krzewuszki obsypane są kwiatami. Po cięciu krzaczki są dużo mniejsze, ale całe w kwiatach
Kasiu dziękuję

Niestety nie znam odmiany krzewuszki...
Aniu rabatka już skończona..... jeszcze tylko wysypać korą i finisz

Wczoraj był fajny dzień do pracy.....dziś zimno i leje
Mariolu rabatka skończona, jeszcze tylko wysypać korą, ale tą muszę dopiero kupić.....
Niestety fotek na razie nie pokażę, bo nie mam internetu

Gościnnie dopadłam do córci mobilnego......
Małgosiu bodziszki bardzo lubię i mam ich sporo. Co do kwitnienia, to z tym jest bardzo różnie. Niektóre odmiany kwitną krótko, inne naprawdę długo..... np ten ostatnio pokazywany wielkokwiatowy już przekwita.....a żałobny już nawet wycięty......
Olgo mój bodziszek posadzony jest w pełnym słoneczku
Jolu mam nadzieję, że jaśmin w przyszłym roku zrehabilituje się i pięknie zakwitnie
Justynko, masz rację, wczoraj cały dzień spędziłam w ogródku, rabatka już skończona

Teraz muszę wejść w inne miejsca, bo tych deszczach, ziele aż szumi

Ale dziś ciągle pada
Ewuniu sporo słyszę o nie najlepszej kondycji białych żylistków..... ja z różowym nigdy nie miałam kłopotów..... może one jakieś silniejsze.....
Masz rację z zadowoleniem roślinek z pogody

faktycznie rosną jak szalone....a hosty i języczki to zaraz wyjdą z ogrodu takie są ogromne

Ale i wszelkie kwitnące są niesamowicie bujne i dorodne....
Grażynko u mnie kilka kęp, bardzo się rozrósł. Naprawdę podoba mi się, taki .....wyniosły
cdn