Piękny kolorek ritterianum

Przynajmniej już wiem jaki kolorek będzie miał mój G.Neuhuberi ;)
Gymno są piękne

sokolica pisze: Czasami wydaje mi się, że już nikt tu nie zagląda, że gymnole są w odwrocie, już nie tak lubiane, jak jeszcze rok temu.
Jak to nie zagląda???sokolica pisze:
Dziękuję WamCzasami wydaje mi się, że już nikt tu nie zagląda
Święte słowa Henryka, ja to nie tylko śledzę na bieżąco, ale nieustająco zaglądam do początku wątku, w którym tak pięknie pokazałaś swoje Gymnocalycium w zbiorówkach. Twój wątek i Henryka to dla mnie nie tylko radość dla oczu, ale i porządny zastrzyk edukacji. W obu waszych wątkach to ja swoimi banalnymi wpisami nie chcę zakłócać tego nastroju bogactwa i znawstwa.hen_s pisze:Jak to nie lubi rodzaju gymnocalycium? Jak to nie zagląda na wątek? Jak nie komentuje i nie pisze? Istną herezję głosisz!
Dziękuję Ci, ale to są bardzo mocno przesadzone słowa względem mojej osoby, a stawianie mnie w rzędzie z Heniem, to dla Niego ujma. Gdzie tu porównywać ponad 30 lat doświadczenia z moim stażem przedszkolakaDAK pisze:Twój wątek i Henryka to dla mnie nie tylko radość dla oczu, ale i porządny zastrzyk edukacji. W obu waszych wątkach to ja swoimi banalnymi wpisami nie chcę zakłócać tego nastroju bogactwa i znawstwa.