Śliczne zwierzaczki - też tu mam takiego jednego... ma 3 m-ce i motorek w kuperku... wszędzie go pełno
Toskowe co nie co :-)))
-
Reposit-09
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 26 cze 2007, o 19:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
-
Saraaa
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
Zbliżenie kwietnika bedzie później , bo stoi u dzieci w pokoju a one spia do 10
Mam takigo bluszcza , był na korytazu aż jakiś wandal go zniszczył .
Mam szczepki jeszcze niukorzenione , ktoś chce ???
Taka mnie naszła mysl czy on na pewno jest pokojowy , bo jakieś wielgachne ma te liście
No i przedszkole Cissusa kolorowego

Zakochałam sie i musze mieć te dwa kwiaty

Co myślicie o tych kwiatach , jest to AESCHYNANTHUS odmina RASTA i MARMORATUS , sa cudne
Serdecznie pozdrawiam basia
Kwietnik w zbliżeniu , po lekkich zmianach

Pewnie jeszcze nastąpią inne zmiany na kwietniku , po prostu nie moge sie zdecydować co tam ma stać
Chciała bym by był to kwietnik na różne odmiany Epipremnum
Obok kwietnika siedzi taka wielka mysz 130cm i mam ja zamiar usunąć , bo dzieci i tak sie nie bawią a w to miejsce fikusa dębolistnego sobie sprawic
Pozdrawiam Basia

Pewnie jeszcze nastąpią inne zmiany na kwietniku , po prostu nie moge sie zdecydować co tam ma stać
Chciała bym by był to kwietnik na różne odmiany Epipremnum
Obok kwietnika siedzi taka wielka mysz 130cm i mam ja zamiar usunąć , bo dzieci i tak sie nie bawią a w to miejsce fikusa dębolistnego sobie sprawic
Pozdrawiam Basia
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Ja wiem tylko o tych najbarziej znanych: aureum, całym zielonym, neon i marble queen - myślę o powieszeniu ich (jak upoluję) na jednej ścianie - w pokoju, gdzie dociera mało słoneczka, i nie wsztystko chce tam rosnąć. Neon sobie jakoś radzi, więc może i reszta? Jak sądzisz? Jaka jest najlepsze odżywka do epipremnum?
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
Fajny ten kwietnik. A i zakwiecenie ekstra. Ciekawy pomysł z tym by rosły tam epipremnum. Wiele odmian oglądam na A... Niektóre naprawdę ciekawe i piękne. Tyle, że cena z kosztami przesyłki staje się nieprzystępna. Ograniczam się do oglądania 
Powiedz mi proszę jak to robisz, że syngonium tak gęsto Ci rośnie? U mnie to zawsze zwisające, poplątane pędy a liście rzadko są.
Na ostatnim zdjęciu, to o sercowatych liściach jasno zielono-zielone
to też epipremnum?
Powiedz mi proszę jak to robisz, że syngonium tak gęsto Ci rośnie? U mnie to zawsze zwisające, poplątane pędy a liście rzadko są.
Na ostatnim zdjęciu, to o sercowatych liściach jasno zielono-zielone
Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tych allegrowych nie widziałam, ale ceny są tam zazwyczaj dla mnie niedostępne
Kiedyś dużo było epi w kwiaciarniach - teraz nie jest już takie popularne. Na razie poluję na marble :P
Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
A owszem... marble queen też mi w oko wpadło
Zauważyłaś, że są w różnych odcieniach i ciapkach?