Moje początki - giga45
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
Witaj Giguś . No proszę parę dni nieobecności i jakie wielkie zmiany. Rabata z nowymi nabytkami jest śliczna już nie wspomnę o kwiatkach, wszystkie są piękne. Giguś gazanie kupowałaś sadzonki czy siałaś? Ja kupiłam sadzonki, ale są jakieś liche i jeszcze nie kwitną
Twoje są cudne. Jeżyna też smakowicie wygląda 

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 14 cze 2008, o 21:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
witajcie kochane dziewczyny.Dziękuję Wam za wizytę i oczywiście miłe słowa, które mobilizują mnie jeszcze bardziej. Na razie nie mam fotek bo męcze się juz 2 dni z ogórasami, którymi zasypała mnie ciocia i nie mam czasu iść na działkę, ale dzisiaj chyba muszę bo oczywiście będąc na rynku rano nie przeszłam obojętnie koło pani z roslinkami i kupiłam sobie sadzonki lawendy, białe serduszka i cieno-fioletową tawułę (mam taką ale blado - różową) więc jej do towarzystwa kupiłam drugą. Oczysiście ta rabatka to nic wielkiego trochę kamieni i kora ale cieszy mnie że moja własna. I prośba przy okazji do Was. Podpowiedzcie co tam jeszcze mozna dosadzić, aby nie było tak łyso - zanim rozrosną się te krzewy??? Moze cos mi zasugerujecie - bo ja nie mam pomysłu ani nie bardzo się znam. Pozdrawiam serdecznie wszystkich moich gości.
- coccinella
- 1000p
- Od: 8 kwie 2008, o 12:42
- giga45
- Od: 28 lut 2008, o 12:55
kochane koleżanki mimo wszystko poleciałam na działke po koper, którego na rynku brak i posadziłam na tej nowej rabacie 2 tawułki nowo kupiona i ta moja blado-różową chyba nie będzie źle jak myślicie????
a teraz jakies fotki aby nie było tak łyso
co to jest jakies takie u mnie rosnie i pojęcia nie mam

mały pączek datury

funkia jedyna , która będzie na biało kwitła

i teraz na koniec wsadziłam do ziemi patyki milina amerykańskiego i prosze jak puszcza
a teraz jakies fotki aby nie było tak łyso
co to jest jakies takie u mnie rosnie i pojęcia nie mam

mały pączek datury

funkia jedyna , która będzie na biało kwitła

i teraz na koniec wsadziłam do ziemi patyki milina amerykańskiego i prosze jak puszcza