Dzień dobry Wszystkim
Miło jest zobaczyć tyle wpisów i ciepłych słów .
Jestem umęczona do granic sił ,ale ciesze się jak małe dziecko patrząc jak to wszystko zaczyna nabierać upragniony cel
Wczoraj skosiłam pierwszy raz posianą przed miesiącem trawkę
Dziś w godzinach porannych miałam kolejną ostra burzę i sporą ulewę .
Mysle,ze roslinki sie cieszą ,bo odwdzięczają się wspaniałym kwitnieniem
Penstemony
Krysiu ,rojniki pokaże innym razem ,muszę te wszystkie fotki zebrać do jednego folderka bo są w totalnej rozsypce
Gosiu , pomidorki które dostałam do Ciebie czują się swietnie
Miłej niedzielki kochani
Ale masz dużo irysków!!! A wszystkie takie ładne. Zwolnij troszkę Dorotko, bo nam padniesz . Tak to jest - życie "w realu" absorbuje a takie przyjemności jak FO odpadają pierwsze w natłoku obowiązków .
Witaj Dorotko Cudne roślinki Na wsi deszcz był w nocy z soboty na niedzielę, a tak straszna susza. Trawę mam popaloną słońcem.Nie mam ochoty nawet na pisanie, bardzo jestem zmęczona.
Witam Wszystkich cieplutko
Dziś mimo słonecznej pogody jak widać trochę odpoczywam ile to mozna grzebać w tej mokrej ziemi
Przy okazji spacerku po ogrodzie zrobiłam kilka fotek ,mam nadzieję ,że zostaną zauważone
Miłego dnia
Witaj Dorotko Dobrze że odpoczywasz bo też czasami nam się należy Ty taka drobniutka jesteś więc nabieraj sił . Róże piękne. Nie widać liści i nie wiem czy na trzecim zdjęciu to róża czy piwonia
Witaj Gosiu
Wiesz ,od ostatniego spotkania troche przytyłam mimo ,ze pracy fizycznej mam full ,to słodycze pod nosem obowiązkowo być muszą . Zamiast po kanapkę lecę po tabliczkę czekolady i pochłaniam ją w mig czuje się wtedy
Ale odpoczynek mimo to też musi być choć juz za żywopłot się wziełam ale przecież to nie wysiłek Gosiu , trzecia fotka przedstawia piwonię zakupioną w tym roku w Netto