Witam w niedzielny, słoneczny poranek
Ewcia, tak, oczko z wysepką, pomysł M, Agniesiu dziękuję ,Patazko dziękuję , Milenkio to jest mazus Martusiu, chłopów nie zatrudnię, M zazdrosny ,Agatko, lądowisko no takie serce, co by wiedzieli, że ja zapraszam w dobrych zamiarach
Iwonko słów mi brak ,ile Ty zrobiłaś w swoim ogrodzie .Szczerze z całego serca Cię podziwiam .
Wszystko bardzo pomysłowo zaplanowałaś i idziesz do przodu .Pięknie .
Iwonko obserwuję Te woje poczynania w ogrodzie i jestem w szoku ile Ty już zrobiłaś i pomysł na oczko super.Kociaczki też masz piękne same tygryski ,a z mojego doświadczenia tygryski to sa małe psotniki .Koteczka tak jak ta nasza działkowa wiedziała gdzie jej będzie dobrze pozdrawiam i życzę Ci udanego niedzielnego wypoczynku
Oczko wodne pracowita z ciebie kobitka Zawsze marzyłam o takim prawdziwnym oczku na działce.
Jak na razie mam namiastkę, M wkopał mi małą wannę na działce ROD w celu podlewania. Ale zamierzam obsadzić
roślinkami i będę miała swoje nietypowe oczko
Witaj Iwonko. Nie mów że sama wykopałaś dół pod oczko? A strażnika ogrodu masz światnego. Już wszystko wiadomo w dzień Ty doglądasz roslinki a w nocy on i ogród tak ślicznie wygląda. Jesztem bardzo ciekawa dalszych prac z oczkiem. Pozdrawiam.
Najlepiej napisać...przepraszam Was dziewczyny,że....Fajnie ,to tak jak by tu nas brzydali nie było
A tak poważnie,to już widzę,że oczko wodne będzie smaczaste i z gustem...
iwona0042 pisze:Dziewczyny kochane, wybaczcie, że nie zaglądam, a raczej śladu nie zostawiam u Was, ale najpierw praca, a teraz działka, a na działce, sadzenie, przesadzanie, przerabianie rabaty, kopanie oczka
Iwonko, skąd my znamy ten problem?
A tak wracając do mojego ostatniego wpisu u Ciebie to mi aż wstyd wobec wody na południu
i w centrum Polski. Strasznie współczuję tych zalań działek i ogrodów
My sobie najwyżej podlejemy, bez masakry.
Pozdrawiam serdecznie
Iwonko Ty pędzisz jak burza nie tylko z pracami na działce ale i w swoim wątku , trudno Cię dogonić
Kwitnienia śliczne i oczko będzie super - czekam na efekty
Pozdrawiam serdecznie i zwolnij trochę