Blueberry Oregano się rozrosło okropnie..rośnie najlepiej i najszybciej z ziół bylinowych ...a mam komplet chyba..tych najlepszych..oprócz Lubczyku..bo za nim nie przepadam..
Celinko No przyglądam się im..jakby częściowo inne..ale może jeszcze sie wykształcą???
Aga-mniodkowa Białego skrętniczka Ci u mnie dostatek

...roszponkę..cóż..używam jak sałatę..tylko w posypce..
albo do kombinacji sałatek..ogórek, rzodkiewka, roszponka, pomidor, bazylia, troche oliwy np smakowej...sól -pieprz..mozna winegret jakiś zmontować..można dodać ser..zółty lub pleśniowy..albo fete..mozna wszystko co kto lubi..np avokado, tez dobrze sie sprawdza..mozna kilka gatunków sałat..rukola np zmieni smak bardzo..bo jest wyrazista..kiełki.., kukurydza..wybór jest przeogromny..a wszystko kwestią smaku..
Kasiu - Kubasiu Pelargonka to szczepka..nie sadzonka..czy się przyjmie??? jeśli tak obiecuję się podzielić..
Elciu Gazania niczym słoneczko..

..i mnie potzreba stymulacji kolorem..bo ta szaruga jest okropna..
ElleBelle witaj kochana..po przerwie..

własnie dlatego,że Gazania ukrywa swoje wdzięki przy pochmurnej pogodzie..zrobiłam jej wyraźną fotkę..co by cieszyła oczy..
Agatko no..to masz ..obrazek..po to właśnie..cieszę się ,że Ci radośnie...teraz nie będzie ,że tylko ja rozrabiam..wcale nie jesteś gorsza..
Lucy I ja się ucieszyłam z siewek Drzewka Truskawkowego..wręcz nie dowierzałam,że wyszło...tyle razy siałam i nic.. a tu nagle..

...a która to jest ta kolczasta Datura..? Bo mnie przed Inoxią ostrzegali..choć w sumie wszystkie sa trujące..
Tesiu ale moja wysiana w styczniu...

..choć mam drugą...i rosnie tez dobrze...ale nie rozwlekłam jej niczym ukrzyżowanej..bo zbyt mocno się splątała..niech juz będzie jako kędzierzawa czupryna..
eva-rozalka Miło Cię powitać..rozgość sie proszę..

a ja zajrze z rewizytą niedługo..
Dorotko Słoneczko..nie gub mnie..i tak czuję się ostatnio zagubiona..