Zieleń w wiejskim ogrodzie
Re: Zieleń w wiejskim ogrodzie
Marysiu no nie powinnam się cieszyć, ale tak jest.
Będziemy razem ogródkowo.

- survivor26
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to i ja Wam zza monitora potowarzyszę, bo wyjezdżam rodzinnie ale na kilka godzin tylko, bo robota
Na pocieszenie dodam, że pogoda się robi, może chociaż, Marysiu, w ogrodzie w końcu porobisz, a jeszcze lepiej - poodpoczywasz 

Marysiu jednak nie jedziesz
Bardzo mi przykro,myślałam,że chociaż Ty będziesz nas reprezentowała.Tak jest cieszyć się za wcześnie,ale u mnie to normalka. 

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Marysiu...ogromnie załuję ,ze nie jedziesz...wiem co mówie , bo mnie tu skreca ,że nie jadę
To wspaniała sprawa ten zlot ,a ludzie nieziemscy
No ale skoro siła wyzsza ...to wyzsza ,mam nadzieję ,ze w przyszłym roku nic nam nie stanie na przeszkodzie
Czy ty wiesz ,ze ja mam prawko i nie jezdżę....może za rok kupie jakieś małe jezdzące...i sobie pojedziemy jako pako solidno
Tymczasem u mnie cudna pogoda
tylko te komary...matko jakas plaga 

Tymczasem u mnie cudna pogoda

- slila1
- Od: 18 maja 2009, o 19:05
Marysiu myślałam, że pojechałaś na zjazd, a tu widzę, że nic z tego nie wyszło. Szkoda, bo liczyłam na Twoją fotorelację.
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
No tak nie ma imprezy, ale ogród jest i już większą część trawy skosiłam, posadziłam trochę roślin na rabacie potulipanowej i nakarmiłam ślimaki bo mi zżerają fasolę. Jutro ma być pogoda to na pewno poszaleję w trawie
Ewo M, Beatko, Pat ja zawsze zostawiam margines i przez to nie przeżywam tak bardzo.
Pati ja i odpoczynek coś się nie lubimy dobrze że mam FO bo w ogóle bym do domu z ogrodu nie wracała
Ewciu p. niech Ci nie będzie przykro, bo już masz wystarczający powód do przykrości. Jak odsapniecie to się spotkamy
Dorotko a w ogóle jeździłaś? bo ja po zrobieniu prawa jazdy wsiadłam z M i pierwsze słowa krytyki - wysiadłam i więcej nie jechałam, po latach w B syn chciał mamę nauczyć ale jak wjechałam w płot bo mi się wydawało, że się zderzę z facetem z przeciwka to po klepaniu dałam sobie spokój.
Lidziu nie jadę
fotorelacja na pewno będzie, ale miło mi że Cię sprowokowałam do odezwania się 

Ewo M, Beatko, Pat ja zawsze zostawiam margines i przez to nie przeżywam tak bardzo.
Pati ja i odpoczynek coś się nie lubimy dobrze że mam FO bo w ogóle bym do domu z ogrodu nie wracała

Ewciu p. niech Ci nie będzie przykro, bo już masz wystarczający powód do przykrości. Jak odsapniecie to się spotkamy

Dorotko a w ogóle jeździłaś? bo ja po zrobieniu prawa jazdy wsiadłam z M i pierwsze słowa krytyki - wysiadłam i więcej nie jechałam, po latach w B syn chciał mamę nauczyć ale jak wjechałam w płot bo mi się wydawało, że się zderzę z facetem z przeciwka to po klepaniu dałam sobie spokój.
Lidziu nie jadę

-
- Konto usunięte na prośbę.
- Od: 20 sty 2011, o 17:43
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Marysiu - co Wy macie z tymi deszczami w tym roku, no naprawdę trzymam kciuki, żeby to się skończyło, bo jak tu cieszyć się ogrodem w takich warunkach?
Namiastkę miałam podczas pobytu u mamy, którą odwiozłam do domu. Całe szczęście, tylko 1 dzień, ale lało jak z cebra i żaby z nieba leciały.
Namiastkę miałam podczas pobytu u mamy, którą odwiozłam do domu. Całe szczęście, tylko 1 dzień, ale lało jak z cebra i żaby z nieba leciały.
- survivor26
Ech, a u mnie ślimory zezarły wszystko, a reszta zarosła
nie mam szans na prace ogrodowe do połowy przyszłego tygodnia, więc zakładam, ze przeżyją tylko terminatory i...róże...a jak Twoja róża wodna? Wyszła z szoku? 

- mar33
- Od: 13 mar 2012, o 16:35
Marysiu piwonia
sesja czosnku miejsce drugie
a na trzecim to ta mysia dziura co to przez nią Ci sie woda na różankę leje
Tam musi być odprowadzenie drenażowe, tak bez powodu źródło nie bije

Tam musi być odprowadzenie drenażowe, tak bez powodu źródło nie bije

Pozdrawiam Maria "Przyroda jest lekarstwem w każdej chorobie" Hipokrates
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
Moje wątki- zapraszam. Ogrodowy - aktualny cz.8
Mój wątek personalny
- Maska
- Kontakt:
Małgosiu no przyjdzie się wyprowadzić na północ
Pat dzisiaj już szarawo było jak kończyłam ogrodowanie i myślałam, że to patyk leży na trawniku a to przebrzydły ślimor (tych też nie zabijasz?)
Róża jak jej zrobiłam tą dalszą przetokę to już nie stała w wodzie, a dzisiaj jak dołek wysechł to wsypałam kamieni i zasypałam wszystko - zobaczymy
Marysiu czyli podium zapełnione
a u Ciebie woda wsiąkła już?

Pat dzisiaj już szarawo było jak kończyłam ogrodowanie i myślałam, że to patyk leży na trawniku a to przebrzydły ślimor (tych też nie zabijasz?)
Róża jak jej zrobiłam tą dalszą przetokę to już nie stała w wodzie, a dzisiaj jak dołek wysechł to wsypałam kamieni i zasypałam wszystko - zobaczymy

Marysiu czyli podium zapełnione

- survivor26
nieeeeMaska pisze: Pat dzisiaj już szarawo było jak kończyłam ogrodowanie i myślałam, że to patyk leży na trawniku a to przebrzydły ślimor (tych też nie zabijasz?)

- zwkwiat
- Od: 12 lut 2011, o 09:30
U nas dzisiaj było prawie słonecznie, ciepło i do tego skosiłam połowę trawy i ostrzygłam 4 bukszpany, piękne mają łysinki,
Marysiu, dobrze że przestało padać. A propos prawa jazdy, Marysiu wsiadaj do auta bez M nie będzie krytyki i powoli się usamodzielnisz, jaka to wygoda.
Marysiu, dobrze że przestało padać. A propos prawa jazdy, Marysiu wsiadaj do auta bez M nie będzie krytyki i powoli się usamodzielnisz, jaka to wygoda.
- Dorota71
- Od: 2 cze 2011, o 14:15
- Kontakt:
Czytam, nie mam sił pisać. 

- Maska
- Kontakt:
Pat a ja morduję bez skrupułów
Jak miałam tego miliony to chodziłam ze szpikulcem i szaszłyki.......
Zosiu czy to Ty mnie pytałaś o cytryńca czy ma owoce?
Otóż mój cytryniec ma pierwszego owocka, więc chyba dojrzał do owocowania
Zosiu za późno to było ponad 20 lat temu
Dorotko a masz o czym?

Jak miałam tego miliony to chodziłam ze szpikulcem i szaszłyki.......
Zosiu czy to Ty mnie pytałaś o cytryńca czy ma owoce?
Otóż mój cytryniec ma pierwszego owocka, więc chyba dojrzał do owocowania

Zosiu za późno to było ponad 20 lat temu

Dorotko a masz o czym?