Dziękuję wszystkim za miłe słowa i pochwały ?

Ilonko ? imwsz ? hm ?. właściwie jestem w ogrodowym tylko dzięki uprzejmości KaRo.
Miałam już zrezygnować z pisania, jak się mnie pozbyto z różanego.
Bardzo lubię być z Wami i czytać wszystko co piszecie ?.

A, to tak, żeby wiadomo było ?..

Ilonko dobrze pomyślałaś niech nowe róże się zadomowią, a powojniki dosadzisz na jesieni.
Pomyśl o posadzeniu ich w doniczkach, korzonki się nie rozejdą.
Nie powiem, ładnie wygląda to to zielone ale na płotek prosi się coś rzucić![]()
hihihi?hihi i od tego się wszystko zaczęło

Majeczko to to zielone, to jałowce płożące coś rzucić?. temacik jak najbardziej do przemyślenia.

Miłeczko ? takasobie moje kwiatki rukoli tylko do podziwiania?. a gdzie twój wątek zaglądam i zaglądam , a tu figa?.
Moniczko ? monimg masz ślicznie byłam widziałam. Chippka bardzo szkoda, ale to może taki sam przypadek jak z moimi. Koniecznie powtórz zakup, bo warto.
Mufeczko, jadą następne?. a jak szaleć, to szaleć. Zobaczymy już niebawem jak się zaprezentują.
Gosia07, skuś się na powojniki ?. koniecznie.
Ewciu-majowa, toteż ja swoje zdechlaki jeszcze trzymam, te co wykopałam były już ...

Miniczko-vertigo świetny pomysł z Innocent Blush przy New Dawn

Ja mam już 4 Claire Marshall, faktycznie ślicznie wystartowały po zimie. Z tych nowych niedługo już będzie kwiat?. zobaczymy jaki ma kolor.
Anetko akurat te powojniki mam dopiero u siebie od wczesnej wiosny.
Tak, że niestety nie zimowały. Ja na zimę zrobię im kopczyk, a pędy zabezpieczę czymś. Piękny jest Innocent Blush.

No, to teraz kochane temacik obsadzenia zielonego poletka, albo jak kto woli płocika?

Asiu-Camellia, Alutka, Justynko-Justi, Ania-Annes, Asiu-daffodil, Ania-Ann
macie na prawdę super pomysły??

Zaraz kolejne umilacze.

Raniutko jak jeszcze spałyście

Vyvyen

Swanny na straży .... ma już malusie pączuszki.

Spojrzenie na rabatkę o świcie.

Milion dzwoneczków tym razem pełnych.