Dorotko ,nie rozśmieszaj mnie kochana ,ja te zakupy bedę upychać do jesieni ,jak dobrze pójdzie .A jeszcze bym chciala ,aby się zgrały ,z tym co już rośnie
Julianko zakupki pokażę w niedzielę ,bo nie mam czasu na fotki .Dziś wstawię zdjęcia ,które już zrobiłam .Może tak być ?
Milenuś ,azalię kupiłam na oko ,bo nie znałam jej .W domu dopiero sprawdziłam ,jakie to cudeńko ,to jakaś nowa odmiana .Bardzo się z niej cieszę .Jeżeli chodzi o Twoje przesadzanie ,to nic nie stoi na przeszkodzie ,abyś tego nie zrobiła .Roślinom nic nie będzie ,tylko stosuj zasadę ,co posadzisz podlej ,nawet gdy pada i ziemia jest mokra .Korzenie muszą osiąść .Wtedy nigdy nic Ci się nie zmarnuje
Dosieńko ciekawa jestem Twojej nowej rabaty ,nie przejmuj się ,jeżeli coś nie będzie pasowało ,jak posadzisz tak będzie .Psa miałam ,ale niestety przeniósł się do psiego nieba ,też bardzo go kochałam
Elu akurat mam dla winnika miejsce .Powiedz czy on bardzo się rozrasta? bo chcę go posadzić niedaleko róży ,fotki z zakupów w niedzielę .
Gosieńko ,guma pęka ,jestem niepocieszona .Nie wiem czy znajdę miejsce .Tragedia w trzech aktach
-- 7 cze 2013, o 08:09 --
Beaciu będą w późniejszym terminie